Connect with us

Ştiri din Sălaj

Braconier din Sălaj, săltat de poliţişti


Poliţiştii au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, unul din Șimleu Silvaniei și doi din comuna Halmășd, bănuiți de comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor


În noaptea de 25 spre 26 noiembrie, poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat pe fondul de vânătoare din zona Șimleu Silvaniei trei bărbați, care se deplasau cu autoturismul, căutând vânatul cu un proiector.

Asupra bărbatului de 55 de ani, din comuna Halmășd, a fost găsită o armă de vânătoare letală, deținută ilegal, care era încărcată.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu era nici autorizat să dețină arme și muniție. Autoturismul, arma și cele patru cartușe au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști, iar marți 27 noiembrie, a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea  regimului armelor şi muniţiilor.

Instanța a emis mandatul, bărbatul fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj. Față de celelalte două persoane a fost dispusă cercetarea în stare de libertate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj