Connect with us

CUPELE EUROPENE

Philipp Kroiss: “Meciul cu Steaua va fi unul dificil şi sper să vină cât mai multă lume să ne sprijine”


Libero-ul de la Volei Municipal Zalău este de părere că echipa sa este favorită în “dubla” din Cupa Challenge cu Steaua, însă cere şi sprijinul spectatorilor pe care îi aşteaptă într-un număr cât mai mare la partida din această după-amiază


Volei Municipal Zalău începe în această după-amiază bătălia românească din 16-zecimile Cupei Challenge cu Steaua Bucureşti. Înaintea acestei “duble”, formaţia zălăuană este cotată favorită la calificare, de aceeaşi părere fiind şi libero-ul de la Volei Municipal, Philipp Kroiss.

Voleibalistul îi îndeamnă pe spectatori să vină într-un număr cât mai mare la meci, mai ales că aportul publicului într-un astfel de meci poate avea un rol important.

“Atmosfera e bună la echipă pentru că am pierdut un singur meci până acum. Suntem pe primul loc în campionat şi toată lumea e fericită. Dar, noi ne dorim să devenim din ce în ce mai buni şi să muncim din greu pentru a reuşi acest lucru. Meciul cu Steaua va fi unul dificil, pentru că au o echipă cu jucători talentaţi şi îşi vor asuma mai multe riscuri, având în vedere că sunt cotaţi cu şansa a doua în această dublă. Sper ca tot mai mulţi oameni să vină să ne sprijine. Visul meu este să joc cât mai multe meciuri cu sala plină la Zalău. Suporterii sunt grozavi aici, dar au mai rămas câteva locuri libere”, ne-a declarat Philipp Kroiss.

Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Steaua Bucureşti se dispută în această după-amiază, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE