Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMĂ ORĂ. Minorul dispărut a fost văzut la Zalău!


Elevul de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău este căutat în disperare de aproape trei zile, dar în zadar, deşi poliţiştii sălăjeni au fost sprijiniţi în acţiunile lor de zeci de voluntari, de două drone, dar şi de câinele poliţist, un câine specializat pentru căutarea urmelor. Tudor Niream a fost dat în urmărire naţională


Tudor Niream, minorul plecat de la casa bunicilor vineri seara, a fost căutat intens în weekend până la venirea serii.

Zeci de voluntari împreună cu primarul comunei Vârşolţ – Breda Lajos, dar şi efective de poliţişti, jandarmi şi pompieri au cercetat toate împrejurimile satului Recea Mare, acolo unde Tudor se afla la bunici.

Aproximativ 30 de oameni ai legii au căutat măcar un semn, care să îi ducă spre copilul din Zalău.

În sprijinul acestora au venit şi oameni cu suflet mare din municipiul Zalău şi din localitatea Crasna, care au pus la dispoziţie drone, cu care s-a filmat zona.

Pompierii militari de la Detaşamentul de pompieri Zalău au acordat sprijin cu două autospeciale, dar şi cu o barcă ce a “inspectat” lacul Vîrşolţ.

După o acţiune ce a durat mai multe ore, pompierii au încetat căutările, un reprezentant al ISU Sălaj precizând: “Nu s-a confirmat prezenţa băiatului în acea zonă”.

În căutarea lui Tudor şi-a intrat în rol şi câinele poliţist de la IPJ Sălaj, mai exact câinele de urmă. Cu toate acestea, băiatul este de negăsit.

“Poliţiştii au făcut cercetări pe raza comunei Vârşolţ, dar şi în zonă, până la comuna Meseşenii de Jos sau comuna Hereclean. S-a căutat peste tot, chiar şi prin fântâni, poduri de case şi gospodării părăsite. Câinele de urmă, considerat un câine foarte bun, nu a găsit absolut nimic. În plus, nu am primit niciun apel telefonic pe acest caz. Oricum, cercetările specifice continuă, iar Tudor a fost dat în urmărire naţională“, a precizat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

Familia şi prietenii au împânzit tot municipiul şi zonele din vecinătate cu afişe, în care familia face din nou un apel disperat.

Indiferent ce s-a întâmplat, familia te roagă să mergi acasă!!!”, este mesajul de pe afişe.

Alături, sunt scrise şi patru numere de telefon, 0744-48.77.28, 0786-50.77.71, 0743-63.81.52 şi 0758.31.70.19.

Din păcate, până la această oră, oamenii legii nu au ajuns încă pe urmele copilului.

Vă reamintim că un caz asemănător a avut loc în judeţul Sălaj acum câteva luni.

Astfel, în luna iunie, o fetiţă de 11 ani din Zalău a dispărut de acasă, dar povestea a fost una cu final fericit. Aceasta, deoarece Piros Julia fost găsită după 10 zile, la o fermă din judeţul Bihor!

Vezi AICI amănunte pe acest subiect.

Sperăm că povestea se va repeta şi Tudor Niream va fi găsit teafăr şi nevătămat.

Tudor Niream este elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău.

Are o soră, care practică artele marţiale, fiind legitimată la CS Dani San Zalău.

Tatăl său este plecat la muncă în străinătate de mai mult timp.

 

ULTIMĂ ORĂ!

Veşti noi de la IPJ Sălaj!

Astfel, oamenii legii au găsit o urmă, tocmai în municipiul Zalău, acolo unde locuieşte copilul.

Conform, oamenilor legii, Tudor trăieşte şi a fost văzut în cursul zilei de duminică.

“Astăzi, poliţiştii îl caută în Zalău. Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că ieri, Tudor a fost în municipiul Zalău”, a menţionat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj