Connect with us

JUNIORI

CSS Lapi Dej, o “nucă” prea tare pentru CSS Zalău


Juniorii I a grupării de la poalele Meseşului au pierdut în trei seturi, pe teren propriu, disputa cu liderul Seriei D şi rămân în continuare fără victorie


Echipa juniorilor I de la CSS Zalău nu traversează o perioadă foarte bună în acest debut de sezon, spre deosebire de colegii lor mai mici, echipa cadeţilor.

Chiar şi aşa, elevii lui Dorian Faur păreau că sunt pe drumul cel bun, după ce săptămâna trecută au fost aproape de o victorie pe terenul celor de la CSS Topliţa, meci pierdut însă în cinci seturi, însă în această etapă au înregistrat un nou eşec.

Sigur, adversarul din această etapă a fost unul puternic, CSS Lapi Dej, liderul la zi al campionatului. Însă, CSS Zalău a ţinut pasul cu dejeni doar în primul set, când zălăuanii au reuşit să câştige 24 de puncte.

Însă în setul II, oaspeţii s-au impus la 25 – 17, în timp ce setul III le-a revenit tot dejenilor, care au câştigat cu 25 – 14.

În urma acestui rezultat, CSS Zalău ocupă locul 4 în clasament, în timp ce CSS Lapi Dej este în continuare liderul Seriei D, având victorii pe linie în acest start de sezon.


CSS Zalău – CSS Lapi Dej 0 – 3 (-24, -17, -14)


loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI