Connect with us

Ştiri din Sălaj

Căutările minorului dispărut au fost intensificate. Pompierii îl caută şi în lacul Vârşolţ


Tânărul de 15 ani dispărut vineri seara în timp ce se afla la bunici în satul Recea Mare e de negăsit, deşi zeci de persoane – poliţişti, jandarmi şi voluntari – în caută şi la această oră. Duminică dimineaţa, pompierii militari au început să îl caute şi în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare


Tudor Niream a dispărut vineri seara, în timp ce se afla la bunici în satul Recea Mare.

Din păcate, cercetările făcute de poliţişti, jandarmi şi voluntari nu au dat roade, astfel că minorul în vârstă de 15 ani este de negăsit.

În cursul zilei de sâmbătă, echipaje de poliţişti şi jandarmi au cercetat împrejurimile satului Recea, iar acţiunile s-au derulat până la venirea serii.

Duminică dimineaţa, căutările au fost reluate şi sunt luate în calcul orice ipoteze.

Mama copilului spune că în familie nu existase nicio ceartă, iar colegii şi prietenii lui Tudor spun că nu avusese probleme la şcoală şi nu fusese văzut abătut sau supărat.

Cu toate acestea, nu este imposibil ca tânărul să fi făcut şi un gest necugetat.

Conform celor spuse de un voluntar, poliţiştii cercetează acum o livadă din zonă în care s-ar fi întâmplat o nenorocire…

Începând de duminică dimineaţa, în ajutorul poliţiştilor au venit şi pompierii militari.

Pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Zalău acordă sprijin IPJ în misiunea de căutare-salvare a unei persoane dispărute în lac Vârșolț. Se deplasează cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, cu o barcă și un echipaj SMURD”, a menţionat Cristian Cuibuş – reprezentant al ISU Sălaj.

Până la această oră, nu există nici martori care să îl fi văzut vineri seara.

Disperată, mama lui Tudor a făcut un nou apel pe facebook, postând următorul mesaj: “Ultima dată când a fost văzut, Tudor era îmbrăcat cu o geacă bleomarin fără guler, subţire, pantaloni albaştri şi aveau câteva crăpături, un tricou negru cu mesajul pe el “Normal people scare me” şi avea în picioare coverse (tenişi) kaki. Aceasta este cea mai recentă poză făcută lui Tudor. De vineri seara (23 noimbrie 2018) de la ora 21.00 nu e de găsit. A dispărut din localitatea Recea Mare, comuna Varsolt. Sunaţi la numărul de telefon 0744-48.77.28 sau la Poliţie, daca ne puteţi oferi orice informaţie despre Tudor. Vă mulţumesc!”.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj