Connect with us

Ştiri din Sălaj

Valeriu Crișan vrea să “spargă” PNL: “Vrem ca şi în Sălaj, ALDE să aibă la alegeri un scor electoral de peste 15%!”


Preşedintele interimar al filialei Sălaj a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților spune că formaţiunea în care s-a “înrolat” se află într-un trend ascendent, iar preşedintele acestuia – Călin Popescu Tăriceanu – îşi consolidează poziţia în preferinţele românilor, având un scor mai bun chiar şi decât preşedintele Românei, Klaus Iohannis!


În acest an, Valeriu Crişan – fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, s-a despărţit cu ceva tam-tam de PNL şi a devenit noul preşedinte interimar al ALDE Sălaj.

Prin funcţia pe care o deţine acum, tânărul om politic vrea să reorganizeze partidul în teritoriu şi să îl consolideze în tot judeţul, prin filiale noi şi prin recrutarea unor noi simpatizanţi.

Astfel, fostul “penelist” vrea ca filiala Sălaj să se ridice la nivelul colegilor din ţară, precizând că ALDE creşte în sondaje, la fel ca şi preşedintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu.

„Potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se poziţionează mai bine în aprecierea electoratului faţă de preşedintele ţării Klaus Iohannis. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu ar strânge 31% din voturile bucureştenilor, în timp ce Klaus Iohannis ar aduna doar 21%. Aceste cifre arată că românii au încredere în ALDE şi confirmă faptul că agenda şi temele asupra cărora partidul nostru s-a aplecat sunt de interes pentru români”, a spus Valeriu Crişan într-o conferinţă de presă desfăşurată vineri la sediul filialei de la Zalău.

Acesta a precizat că ALDE este primul partid care si-a stabilit ţinta pentru europarlamentare, sperând la un scor electoral de peste 15%, care ar asigură şase mandate de europarlamentari!

Cam aceleaşi obiective le are Valeriu Crişan şi în Sălaj, precizând că targetul pentru noile alegeri este de 15% şi că acestea nu sunt doar poveşti.

Din PNL a mai rămas doar sigla! Există deja şi vor fi liberali, care vor îngroşa listele ALDE

Noii simpatizanţi ar urma să vină din societatea civilă, dar şi de la alte formaţiuni politice, în special de la PNL!

Deşi nu a vrut să dea nume, preşedintele ALDE Sălaj a menţionat că există deja liberali care şi-au anunţat venirea a partidul lui Tăriceanu, iar acesta este doar începutul!

“Vrem ca şi în Sălaj, ALDE să aibă la alegeri un scor electoral de peste 15%! Avem pretenţii şi pentru aceasta  vrem să ne implicăm în mai multe proiecte şi să aducem în partid oameni noi din societatea civilă, care nu au mai făcut politică, dar care au gândire liberală. Mai apoi, mă gândesc la adevăraţii liberali care au mai rămas în PDL Sălaj. Nu putem spune PNL, deoarece în funcţiile de conducere nu se mai află niciun liberal. Din PNL a mai rămas doar sigla! De aceea, vreau să fac un apel către liberali, să vină spre singurul partid adevărat liberal din România. Există deja şi vor fi liberali, care vor îngroşa listele ALDE. Deocamdată, nu putem spune şi nume. Vor fi şi surprize”, a mai spus Valeriu Crişan.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj