Connect with us

DIVIZIA A1

Nikolay Jeliazkov: “CSM Bucureşti are o echipă foarte competitivă”


Antrenorul celor de la Volei Municipal Zalău remarcă faptul că zălăuanii nu trebuie să se culce pe-o ureche după victoria cu Arcada Galaţi, deoarece formaţia din capitală este una imprvizibilă şi capabilă de orice rezultat


După victoria răsunătoare obţinută în faţa celor de la Arcada Galaţi, pentru Volei Municipal Zalău urmează un nou duel dificil, contra celor de la CSM Bucureşti. Jocul se va disputa tot la Zalău, iar înaintea acestui joc, antrenorul Nikolay Jeliazkov remarcă faptul că bucureştii au o echipă bună, capabilă de orice rezultat.

Pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, jucătorii Zalăului trebuie să rămână concentraţi şi pentru acest joc şi să obţină încă o victorie, în minim de seturi.

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil şi cu CSM Bucureşti. Va fi un joc diferit faţă de cel cu Arcada Galaţi, dar vom avea parte de un joc greu. Sunt o echipă foarte competitivă, au jucători buni pe fiecare poziţie şi este foarte important să ne concetrăm asupra acestui meci”, a spus Nikolay Jeliazkov.

Să spunem că jocul dintre Volei Municipal Zalău şi CSM Bucureşti va avea loc azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Avancronia acestui joc o puteţi citi AICI.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1