Connect with us

Sporturi

Viitorul Zalău a câştigat două competiţii în aceeaşi zi


Formaţia zălăuană s-a impus atât la “Gheorghe Ola”, cât şi la “Gheorghe Ene”  după ce a câştigat meciurile decisive cu rivalii de la Atletic


Sâmbătă a fost o zi de neuitat pentru CS Viitorul Zalău, care în decurs de doar câteva ore a câştigat trei meciuri cu rivalii de la CS Atletic. Mai întâi, Viitorul s-a impus cu 2 – 1 în meciul din faza regională de la Liga Elitelor, după care formaţia zălăuană a câştigat atât în faza judeţeană de la Trofeul “Gheorghe Ola”, cât şi la “Gheorghe Ene”.

Cele două competiţii au avut loc la Titan Arena şi la fiecare categorie de vârstă au participat câte patru echipe. La “Gheorghe Ola” au fost prezente Viitorul Zalău, CS Atletic, Sportul Şimleu şi CSS Zalău, în timp ce la “Gheorghe Ene” au participat Viitorul, Atletic, CSS Zalău şi Rapid Jibou.

Iniţial, la fiecare categorie au fost anunţate cinci echipe, dar la “Gheorghe Ola” nu s-a mai prezentat Rapid Jibou, în timp ce la “Gheorghe Ene”, a lipsit Sportul Şimleu.

S-a jucat în sistemul “fiecare cu fiecare” însă din start s-a ştiut că la faza zonală, potrivit regulamentului FRF, pot ajunge doar Viitorul sau Atletic, adică echipele care au grupe înscrie şi în Interliga Naţională. În aceste condiţii, a contat doar duelul dintre CS Viitorul Zalău şi Atletic, dar pentru ca tinerii jucători să aibă cât mai multe meciuri în picioare, la aceste competiţie au fost acceptate şi restul echipelor care au grupe de vârstă la categoria 2009 şi 2010. Pentru al treilea an la rând, cele două competiţii au fost câştigate de Viitorul Zalău.

La Trofeul “Gheorghe Ola”, Viitorul a câştigat derby-ul cu CS Atletic cu 3 – 1, în timp ce la “Gheorghe Ene” scorul a fost mai strâns, 6 – 5, însă Viitorul a avut avans şi de trei goluri. O figură frumoasă la “Gheorghe Ola” a făcut Sportul Şimleu, care a obţinut trei victorii şi o remiză, însă neavând drept de participare la faza zonală s-a clasat doar pe locul 3, deşi după rezultatele înregistrate a fost peste Viitorul şi Atletic!

“La Gheorghe Ola, scorul dintre Viitorul şi Atletic putea fi mult mai mare, având în vedere că am avut ocazii mai multe. Şi la Gheorghe Ene, Viitorul a condus în permanenţă, chiar şi la trei goluri, dar pe final s-au făcut schimbări şi scorul a devenit mai strâns. Este o satisfacţie mare pentru CS Viitorul că ne-am calificat din nou la fazele zonale cu ambele grupe. Ambele meciuri le-am câştigat meritat şi acum aşteptăm cu încredere fazele zonale”, a declarat antrenorul Dan Lucaciu.

La final, AJF Sălaj a organizat şi o festivitate de premiere în cadrul căreia câştigătoarele au fost răsplătite cu trofeu, medalii, mingi şi diplomă, în timp ce celelalte echipe de pe podium au fost premiate cu trofeu, mingi şi o diplomă.

Faza zonală a turneului “Gheorhe Ola” va avea loc în perioada 3 – 5 decembrie, în timp ce faza zonală a turneului “Gheorghe Ene” se va disputa în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie. Reprezentantele Sălajului vor fi repartizate în aceeaşi zonă cu campioanele judeţelor Cluj, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Satu Mare şi Maramureş.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 21 noiembrie.


Rezultatele înregistrate în faza judeţeană de la Trofeul “Gheorghe Ene” (2010):

CSS Zalău – Rapid Jibou                                  0 – 5

Sportul Şimleu – Atletic Zalău    0 – 3 (la masa verde)

Rapid Jibou – Sportul Şimleu      3 – 0 (la masa verde)

Viitorul Zalău – CSS Zalău                               8 – 0

Sportul Şimleu – Viitorul Zalău 0 – 3 (la masa verde)

Atletic Zalău – Rapid Jibou                             10 – 1

Viitorul Zalău – Atletic Zalău              6 – 5

CSS Zalău – Sportul Şimleu           3 – 0 (la masa verde)

Atletic Zalău – CSS Zalău                                5 – 1

Rapid Jibou – Viitorul Zalău                                   0 – 9

Rezultatele înregistrate în faza judeţeană de la Trofeul “Gheorghe Ola” (2009):

Viitorul Zalău – CSS Zalău                              6 – 0

Sportul Şimleu – Rapid Jibou       3 – 0 (la masa verde)

CSS Zalău – Sportul Şimleu                            0 – 11

Atletic Zalău – Viitorul Zalău                1 – 3

Sportul Şimleu – Atletic                                    2 – 2

Rapid Jibou – CSS Zalău            0 – 3 (la masa verde)

Atletic Zalău – Rapid Jibou        3 – 0 (la masa verde)

Viitorul Zalău – Sportul Şimleu                        0 – 6

Rapid Jibou – Viitorul Zalău       0 – 3 (la masa verde)

CSS Zalău – Atletic Zalău                                0 – 3


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi