Connect with us

ARTE MARTIALE

Alex Bologa, eliminat prematur de la Mondialele de judo din Portugalia


Sportivul originar din Derşida, reprezentantul Clubului Sportiv Lamont Cluj-Napoca a fost eliminat încă după primul meci de la Campionatul Mondial de la Lisabona, fiind învins de un uruguayan


La finalul săptămânii trecute, în Portugalia, la Lisabona a avut loc Campionatul Mondial de Judo, pentru nevăzători. Ţara noastră a fost reprezentată de Alex Bologa, sportiv originar din satul Derşida, comuna Bobota, dar care este legitimat la Clubul Sportiv Lamont din Cluj-Napoca.

Bologa este românul care a adus prima medalie paralimpică pentru România la Jocurile Paralimpice din 2016 de la Rio de Janeiro, după o victorie pentru medalia de bronz în faţa uruguayanului Henry Borges.

În cadrul Campionatului Mondial din Portugalia, soarta a făcut ca cei doi să se întâlnească din nou, într-o dispută directă, iar de această dată, uruguayanul a avut câştig de cauză, spre dezamăgirea sportivului nostru sălăjean.

Totuşi, să reamintim faptul că obiectivul principal al lui Alex Bologa este câştigarea unei medalii la Jocurile Paralimpice de la Tokyo din 2020.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE