Connect with us

CUPELE EUROPENE

România va avea tot două echipe în grupele Cupei EHF


SCM Craiova şi Măgura Cisnădie au trecut de turul III, în timp ce SCM Rm. Vâlcea a fost eliminată de către danezele de la Ikast Herning


Şi în sezonul 2018 – 2019, România are tot două echipe în grupele Cupei EHF. Deşi la startul competiţiei europene au fost patru formaţii, două dintre ele au fost eliminate în preliminarii, HC Zalău în turul II de către Borussia Dortmund, în timp ce SCM Rm. Vâlcea în turul III de danezele de la Ikast Herning, în faţa cărora, liderul din Liga Naţională a pierdut ambele jcouri, 16 – 22 în tur şi 19 – 21 în returul de la Vâlcea.

SCM Craiova şi Măgura Cisnădie au pătruns în grupele celei de-a doua competiţii europene. Oltencele au câştigat la mare luptă bătălia cu Borussia Dortmund şi astfel a răzbunat-o din nou pe HC Zalău, la fel ca şi anul trecut, când în semifinale au trecut de Kastamonu.

Echipa lui Bogdan Burcea a câştigat în Germania cu 19 – 17, iar în retur s-a impus pe teren propriu la un gol diferenţă, scor 19 – 18.

Măgura Cisnădie a trecut de Zvezda Zvenigorod, o fostă câştigătoare a Ligii Campionilor. Formaţia lui Alexandru Weber a reuşit să refacă handicapul din tur, după 24 – 29, câştigând manşa a doua cu 26 – 18 şi astfel a ajuns în premieră în grupe.

Joi, la ora 12:00, la Viena, se vor stabili adversarii româncelor din grupe. SCM Craiova – care este şi deţinătoarea trofeului – face parte din urna a doua în timp ce Măgura Cisnădie a fost repartizată în urna a patra.

Să mai spunem că în sezonul trecut şi HC Zalău a avut o prestaţie lăudabilă în această competiţie şi a reuşit să ajungă până în sferturi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE