Connect with us

Sporturi

Camelia Chira, locul 4 la TOP 12


Eleva lui Victor Puie a ratat “la mustaţă” o clasare pe podium la importanta competiţie la tenis de masă, deşi a obţinut acelaşi număr de puncte, precum sportiva de pe locul 3. Departajarea s-a făcut în urma rezultatului din meciul direct, sportiva de la CSM Zalău pierzând în faţa unei sportive din Buzău


Recent, la Constanţa s-a desfăşurat o nouă ediţie de la TOP 12, o importantă competiţie de tenis de masă. Turneul a fost rezervat  sportivilor care se încadrează la categoria de vârstă juniori III, atât la fete, cât şi la băieţi. La competiţia din oraşul de pe malul Mării Negrea, judeţul Sălaj a fost reprezentat de o sportivă, este vorba de Camelia Chira, de la CSM Zalău.

Să spunem că la TOP 12 se întrec cei mai buni sportivi din ţară şi la ediţia din vară, Alesia Sferlea de la CSM Zalău a obţinut locul 2. De această dată, judeţul nostru a fost reprezentat de Camelia Chira, o altă tânără de perspectivă care viza o clasare pe unul din primele trei locuri ale clasamentului.

Sportiva de la CSM Zalău s-a prezentat cu moralul ridicat la competiţia din Constanţa, mai ales că în urmă cu aproximativ o lună, reuşea să cucerească două medalii la Campionatul Naţional de la Câmpulung, precum şi o medalie de argint la Cupa României de la Zalău.

Şi la TOP 12, Camelia Chira a dat dovadă de multă dăruire şi ambiţie şi a obţinut victorie după victorie în primele două zile de concurs. Astfel, eleva lui Victor Puie a trecut cu 3 – 0 de Maria Niţă (CSS Buzău), Patricia Bildean (LPS Bistriţa), Alexandra Comiati (Clubul Copiilor Carei) şi Denis Dragommir (CS Farul Constanţa) şi cu 3 – 1 de Serena Jantea (CSM Buzău), Iulia Băsescu (CN. Al. Vlăhuţă Rm. Sărat) şi Izabela Hurloi (CS Politehnica Cluj).

Însă, din păcate, duminică, micuţa, dar talentata tenismenă s-a confruntat cu mici probleme de sănătate care şi-au pus amprenta asupra evoluţiilor sale din ultima zi de concurs.

Din păcate, Camelia Chira nu a mai reuşit să câştige niciun meci şi în cele din urmă a terminat competiţia abia pe locul 4, la egalitate de puncte cu Andreea Baiasu de la CSM Buzău. Cele două sportive au acumulat acelaşi număr de puncte, 18, dar tenismena din Buzău a avut câştig de cauză în duelul direct.

“În ultima zi de concurs, Camelia s-a confruntat cu mici probleme de sănătate, a pierdut un joc şi i-a dispărut şi din curaj şi până la urmă duminică a pierdut toate meciurile, pe fondul stresului psihic, cauzat de problemele de sănătate. Nu s-a mai putut concentra pe cât ar fi trebuit. Dacă nu erau aceste probleme, se putea şi trebuia obţinem un  rezultat mai bun”, ne-a spus Victor Puie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Sporturi