Connect with us

DIVIZIA A1

Leo Dal Bosco: “Grupul nostru unit a făcut diferenţa în meciul cu Arcada Galaţi”


Căpitanul de la Volei Municipal Zalău consideră că un merit la victoria de sâmbătă l-au avut şi suporterii, care au fost “al şaptelea jucător”


 Volei Municipal Zalău şi-a continuat seria bună din campionat şi a obţinut a patra victorie consecutivă de 3 puncte. Gruparea de sub Meseş s-a impus sâmbătă cu 3 – 1 în derby-ul cu vicecampioana Arcada Galaţi, partidă care a fost foarte disputată, dar şi echilibrată.

În toate cele patru seturi, scorul a fost unul strâns, dar până la urmă, Volei Municipal Zalău a avut câştig de cauză, iar “căpitanul” Leo Dal Bosco este de părere că diferenţa a făcut-o grupul unit al Zalăului.

Totodată, voleibalistul este de părere că şi publicul a avut un merit la acest succes.

“Am evoluat foarte bine cu Arcada Galaţi şi am obţinut o victorie foarte importantă. După cum mai spuneam, când beneficiem de sprijinul suporterilor este mult mai uşor, deoarece ei sunt precum al şaptea jucător de pe teren. A fost un meci echilibrat, ambele echipe au jucat bine, dar trebuie să menţinem acest ritm. Cred că diferenţa a făcut-o grupul nostru unit. Ne aşteaptă un meci greu cu CSM Bucureşti. Trebuie să rămânem concentraţi şi să muncim din greu pentru că urmează o perioadă încărcată şi orice meci va fi greu”, ne-a declarat Leo Dal Bosco, care a fost cel mai bun jucător al Zalăului, cu 19 puncte.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1