Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO şi VIDEO. Momente tensionate la meciul dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi!


Pe parcursul setului trei, la masa la care lucrau cei doi statisticieni s-au iscat câteva contre tăioase, însă pentru ca lucrurile să nu degenereze a interveni un steward de la firma de pază şi protecţie


Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi a fost un derby în adevăratul sens al cuvântului. Sub fileu, cele două formaţii au oferit un adevărat spectacol, dar au fost şi unele tensiuni între jucători, fapt pentru care arbitrul principal a fost nevoit să acorde câteva cartonaşe galbene, chiar şi roşii, pe final. Tenisiuni au fost şi pe margine, chiar la masa la care lucrau cei doi statisticieni, Marius Pop de la Volei Municipal Zalău şi Djordje Nahod de la Arcada Galaţi.

Totul s-a întâmplat în setul trei, când statisticianul sârb de la Arcada a avut câteva replici acide la adresa celor din jur şi din câte se pare a înjurat în limba sârbă! La faţa locului a fost şi preşedintele Vasile Coţa, care a cerut ajutorul unui steward de la Dia Guard Protection pentru ca lucrurile să nu degenereze. Omul de la firma de pază şi protecţia a venit rapid la masa celor doi statisticieni şi a rămas acolo până la terminarea jocului.

“Statisticianul de la Arcada s-a întors şi a început să înjure în sârbă, în general pe toată lumea. I-am spus să termine fiindcă înţeleg ce spune. Nu a fost mare lucru, doar nişte nervi şi ne-am luat puţin la ceartă”, a spus Marius Pop, statisticianul de la Volei Municipal Zalău, care a venit la echipa zălăuană, chiar în vară, tocmai de la Arcada Galaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1