Connect with us

DIVIZIA A1

Nicolae Harabagiu: “Volei Municipal Zalău a fost mai bună decât Arcada Galaţi”


Plin de fair-play, tehnicianul de la formaţia gălăţeană a recunscut superioritatea Zalăului, însă chiar dacă Arcada a pierdut sub Meseş şi este la 7 puncte în spatele liderului, antrenorul crede că şi echipa sa se poate bate la titlu


Volei Municipal Zalău s-a impus cu 3 – 1 în derby-ul cu Arcada Galaţi şi a rămas lider în Divizia A1. Jocul cu gălăţenii a fost unul disputat, iar scorul a fost strâns în fiecare set, însă formaţia zălăuană a fost mai exactă în momentele “cheie” şi a obţinut cele 3 puncte.

La final, antrenorul de la Arcada – Nicolae Harabagiu – a recunoscut superioritatea Zalăului şi a fost de părere că Volei Municipal a fost echipa mai bună.

“Din păcate rezultatul nu ne-a fost favorabil. Cu toate că meciul a fost mai strâns, cei de la Zalău au fost mai buni. Ne-am aşteptat la un meci greu la Zalău, dar acum nu putem decât să fim pozitivi şi să ne gândim la meciurile următoare. După cum aţi văzut, la ultima minge s-a făcut diferenţa pe o preluare greşită, din punctul meu de vedere, o greşeală neforţată. Care greşeşte mai puţin, acela câştigă. S-a întâmplat să greşim noi, iar Zalăul a câştigat”, a declarat Nicolae Harabagiu.

După înfrângerea de la Zalău, Arcada s-a îndepărtat la 7 puncte de lider, însă cu toate acestea, antrenorul este de părere că echipa sa rămâne o candidată la primul loc.

“Cu siguranţă şi Arcada Galaţi este o candidată la primul loc, împreună cu Volei Municipal Zalău, SCMU Craiova şi CSM Bucureşti. Ne vom lupta pentru câştigarea titlului. Este doar început de campionat”, a mai spus Harabagiu.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1