Connect with us

DIVIZIA A1

Nikolay Jeliazkov, după victoria cu Arcada Galaţi: ”Chiar dacă am câştigat, nu am făcut un meci foarte bun”


Tehnicianul s-a declarat mulţumit de cele 3 puncte obţinute în derby-ul cu Arcada, dar consideră că nivelul echipei sale este mult mai ridicat


Volei Municipal Zalău şi-a continuat format bună şi sâmbătă seara a obţinut o victorie extrem de importantă în derby-ul cu Arcada Galaţi.

Formaţia zălăuană s-a impus cu 3 – 1 şi de acest rezultat s-a arătat mulţumit şi antrenorul Nikolay Jeliazkov, însă tehnicianul consideră că echipa sa poate juca mult mai bine.

”Mă bucur că am câştigat şi sunt fericit că am obţinut trei puncte importante, împotriva unei echipe scumpe din campionat. Chiar dacă am câştigat, consider că nu am făcut un meci foarte bun. Având în vedere că exersăm la antrenamente şi ce demonstrăm în meciurile oficiale, cred că nivelul nostru este unul mai ridicat, decât ce am arătat în această seară. Din nou, sunt fericit că am câştigat, dar cred că putem juca mai bine. Am dat dovadă de mult caracter şi am jucat precum o echipă, am fost mai buni în momentele cheie ale jocului. Pentru mine este foarte important ca relaţiile de joc să funcţioneze din ce în ce mai bine şi să fim un grup unit. Aşa că, azi, petrecere şi de mâine începe să ne gândim la meciul cu CSM Bucureşti”, a declarat Nikolay Jeliazkov.

Antrenorul a ţinut să le mulţumească şi spectatorilor care au venit în număr desul de mare la meciul cu Arcada.

”Publicul a fost fantastic şi pe această cale ţin să le mulţumesc pentru că au venit să ne încurajeze. Cred că băieţii merită suportul lor şi sper să jucăm din ce în ce mai bine pentru a încânta publicul  din Zalău. Oraşul acesta, în materie de sport are doar handbal şi volei şi noi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru oamenii din acest oraş cu tradiţie în voleiul masculin”, a mai spus antrenorul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1