Connect with us

DIVIZIA A1

Nikolay Jeliazkov: “Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Arcada”


Chiar dacă partida se anunţă una dificilă pentru Volei Municipal Zalău, antrenorul aşteaptă cu nerăbdare acest joc, deoarece îşi doreşte ca echipa sa să joace cu adversari buni


Dacă ce s-a calificat în 16-zecimile Cupei Challenge, Volei Municipal Zalău trebuie să rămână concentrată, deoarece sâmbătă urmează să susţină o partidă mult mai dificilă decât “dubla” cu Buducnost.

În cadrul etapei a VI-a din Divizia A1, Volei Municipal Zalău joacă pe teren propriu cu Arcada Galaţi, o formaţie cu pretenţii şi în acest sezon la primele locuri.

Şi antrenorul Nikolay Jeliazkov crede că va fi un joc dificil, însă aşteaptă cu nerăbdare acest meci, deoarece îşi doreşte ca echipa sa să joace cu adversari buni.

“Meciul cu Arcada Galaţi este foarte greu, dar nu este decisiv deoarece este abia început de campionat. Nu simt mai multă presiune pentru acest joc deoarece este doar debutul sezonului şi se poate întâmpla orice.  Sigur, aşteptăm cu nerăbdare acest joc, deoarece ne dorim să jucăm cu adversari buni”, ne-a declarat Nikolay Jeliazkov

Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1