Connect with us

DIVIZIA A1

Leo Dal Bosco, după victoria cu Buducnost: “Trebuie să rămânem concentraţi”


Căpitanul celor de la Volei Municipal Zalău nu se culcă pe-o ureche după două victorii uşoare împotriva grupării din Muntenegru şi consideră că zălăuanii trebuie să rămână concentraţi, deoarece vor urma meciuri dificile în următoare perioadă


Volei Municipal Zalău a trecut la pas de Buducnost Podgorica în turul II al Cupei Challenge. Gruparea din Muntenegru este o formaţie tânără, fără experienţă, iar în faţa zălăuanilor nu a avut nicio şansă.

Totuşi, după o dublă atât de uşoară, în faţa unui adversar modest, căpitanul Leo Dall Bosco nu se culcă pe-o ureche şi atrage atenţie că pentru zălăuani vor urca meciuri grele în următoare perioadă, poate cel mai dificil va avea loc chiar la finalul săptămânii, când Volei Municipal Zalău va primi vizita celor de la Arcada Galaţi.

“A fost un meci important. Trebuie să rămânem  concentraţi deoarece ne aşteaptă meciuri dificile. Este un campionat lung şi avem nevoie de fiecare jucător şi trebuie să evoluăm la cel mai înalt nivel în orice competiţie. Vom avea parte de un meci dificil şi cu Arcada Galaţi şi avem nevoie de ajutorul suporterilor să vină să ne susţină”.

Gruparea de la poalele Meseşului s-a calificat în faza următoare a competiţiei europene, acolo unde va da piept cu o altă formaţie românească, Steaua Bucureşti.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1