Connect with us

FOTBAL

FOTO și VIDEO. Gâlgăul câştigă duelul din “subsol” cu Recolta Agrij 


Cele două formaţii se află în partea inferioară a clasamentului, iar duelul direct a fost o oportunitate importantă de a acumula puncte şi de a urca în clasament. Sigur, gruparea din Gâlgău a venit încrezătoare la Agrij, după ce în ultimele partide a făcut câteva jocuri bune. Forma bună a celor de la Someşul a fost confirmată şi în meciul cu Recolta, drept dovadă, Vasile Chira şi compania au obţinut trei puncte importante


Nu doar lupta pentru supremaţie este interesantă şi echilibrată. Practic, în această serie, clasamentul este “rupt”, iar primele nouă echipe se separează de următoarele şapte formaţii.

Cele două părţi ale clasamentelor sunt destul de echilibrate şi în această etapă, în “subsolul” clasamentului a fost programat un joc interesant, între Recolta Agrij şi Someşul Gâlgău. Departe de forma de altă dată, când se lupta pentru o clasare pe podium, în prezent, Recolta se confruntă cu mari probleme financiare şi chiar a fost în pragul desfiinţări în această vară.

Până la urmă, s-a găsit o soluţie pentru continuitate, însă gruparea din Agrij are parte de rezultate modeste, cu toate că în debutul sezonului, Recolta s-a impus surprinzător în faţa Olimpiei Rus.

Totuşi, jocul cu Someşul Gâlgău era o oportunitate bună pentru formaţia din Agrij să obţină punct sau puncte, însă a întâlnit o formaţie aflată într-o formă bună, ce tocmai venea după o remiză cu AS Creaca Jac.

Chiar dacă jocul dintre cele două formaţii a fost destul de echilibrat, la prima fază de contraatac, Someşul a deschis scorul prin Ionuţ Federiga. După câteva minute, Dan Petrean a restabilit egalitatea, însă la doar cinci minute diferenţă, Gabriel Hatoş a readus Someşul în avantaj.

Până la pauză, Ionuţ Federiga a realizat dubla, astfel că la pauză, Someşul Gâlgău avea avantaj de două goluri. În ciuda efortuilor, în partea secundă, în zadar a încercat Recolta să revină pe tabelă, deoarece doar Paul Rostaş a reuşit să înscrie. Prin urmare, jocul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor.


Recolta Agrij – Someşul Gâlgău    2 – 3 (1 – 3)

Au marcat: Dan Petrean (‘15) şi Paul Rostaş (‘70), respectiv Ionuţ Federiga (‘10 şi 41) şi Gabriel Hatoş (‘20)

Recolta: Răzvan Tămăşan – Dinu Berar (cpt.), Abel Varga, Andrei Indrieş, Ciprian Recian, Paul Rostaş, Dan Porumb, Marius Frenţiu, Bogdan Tereu, Vlad Lăcătuş şi Dan Petrean. Rezerve: Răzvan Mureşan, Lucian Goia, Bogdan Szucs, Felician Nerţan şi Nicu Mîrza. Delegat: Andrei Mastan

Someşul: Adrian Oros – Alex Banias, Darius Lar, Andrei Vlad, Gabriel Hatoş, Florin Oşan, Paul Miclea, Marisu Drăgan, Vasile Chira (cpt.), Alex Lucaciu şi Ionuţ Federiga. Rezerve: Cornel Miclea, Răzvan Gavriş şi Florin Federiga. Delegat: Florin Oşan

Au arbitrat: la centru: Ştefan Bîrjac (Păuşa) asistenţi: Lavinia Cucuian şi Sebastian Cucuian (ambii din Zalău)

Observator AJF: Dumitru Tămăşan

Jucătorul meciului: IONUȚ FECHETE


Florin Oşan, delegat Someşul Gâlgău: „Ne bucurăm că am câştigat la Agrij, trebuia să vină şi victoria, după ultimele meciuri bune pe care le-am făcut. Avem şi probleme de lot şi tare greu ne adunăm. Avem mulţi jucători tineri care sunt toţi din comună, dar cred că suntem o echipă tânără şi frumoasă. De fapt, dorinţa celor de la Primărie, care este sponsorul majoritar al echipei, a fost să avem numai jucători din comună şi doar un singur jucător nu este din Gâlgău, dar lucrează în comuna noastră. Am dominat prima repriză şi puteam avea un avantaj mult mai mare, dar am ratat şi pe final de meci am tremurat serios pentru victorie. Sper să legăm meciuri bune, însă problemele de lot ne pun mari probleme, dar sper ca pe viitor echipa să se închege şi să facem o figură frumoasă”. 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL