Connect with us

FOTBAL

Juniorii B de la CS Atletic Zalău şi-au revenit la Turda


După două înfrângeri la rând, formaţia antrenată de Alexandru Pop a câştigat în deplasarea de la Sticla Arieşul Turda, unde s-a impus la scor deşi a jucat în 10 oameni din prima repriză


În ultimele meciuri, juniorii B de la CS Atletic Zalău au avut ghinion şi au pierdut cu Minaur Baia Mare, dar şi cu Univeristatea Cluj. Elevii lui Alexandru Pop şi-a revenit sâmbătă, când au bifat prima victorie din deplasare, din sezonul regulat, la Sticla Arieşul Turda.

Înaintea acestui meci, formaţia zălăuană a avut mari probleme de lot şi nu a putut conta pe trei jucători importanţi, dar cu toate acestea, zălăuanii s-au mobilizat şi au făcut cel mai bun meci din acest sezon.Încă din debutul meciului, CS Atletic a fost superioară, iar Eduard Stejerea a ratat trei ocazii importante.

Până la urmă, tot el a deschis scorul, după o acţiune frumoasă de atac. Chiar înainte de pauză, zălăuanii au rămas în 10 oameni, după ce Bogdan Forna a fost eliminat şi se anunţa o repriză secundă dificilă pentru CS Atletic.

Nu a fost deloc aşa, deoarece şi în 10 oameni, sălăjenii au dominat jocului, dar au şi făcut spectacol. La doar 10 minute după reluare, scorul a devenit 0 – 2, după un contraatac frumos, care a fost finalizat cu gol de către Marius Muntean. Formaţia antrenată de Alexandru Pop nu a redus ritmul şi a dominat copios şi în ultimele 20 de minute, cu toate că era în inferioritate.

Şi pe final, Atletic a mai marcat de trei ori, iar la finalizare a fost de fiecare dată Eduard Stejerean.

“Am făcut cel mai bun meci din acest campionat. Am avut o atitudine foarte bună, chiar dacă am jucat în 10 oameni. De data aceasta, jucătorii au fost mult mai resposabili în faţa porţii adverse şi nu am mai ratat atât de mult.Suntem pe drumul cel bun şi sper să terminăm turul cu două rezultate pozitive”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

CS Atletic rămâne pe locul 6 înaintea ultimelor două etape din turul de campionat. Sâmbătă, zălăuanii vor juca pe teren propriu cu Electrica Baia Mare, după care în ultima etapă care va avea loc pe 24 noiembrie, gruparea sălăjeană va întâlni în deplasare pe CSS 2 Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL