Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Sălăjean prins în “plasa” poliţiştilor de frontieră cu 46 de kilograme de ştiucă


Un bărbat de 55 de ani din judeţul Sălaj a fost oprit în trafic de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, pe raza localităţii Malcoci, fără a deţine documente legale pentru cantitatea de peşte găsită în maşina sa


Zi cu ghinion pentru un sălăjean de 55 de ani.

În timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 222 C, pe raza localităţi Malcoci, din judeţul Tulcea, acesta a fost oprit în trafic pentru control de poliţiştii de frontieră din caddrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea.

Sălăjeanul a fost prins cu “mâţa în sac”, deoarece poliţiştii au găsit în autoturismul său o ladă de plastic în care se afla cantitatea de 46 de kg de peşte, specia ştiucă. Peştele se afla în stare proaspătă, iar bărbatul de 55 de ani din judeţul nostru nu deţinea documente legale.

Conform poliţiştilor, sălăjeanul a declarat că a cumpărat cantitatea de peşte pentru consum propriu, deşi specia este interzisă la pescuit în acest an.

Să spunem că cele 46 de kilograme de peşte a fost confiscată de poliţişti, ulterior fiind predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”.

Sursa: telegrafonline.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Pescuit și Vânătoare