Connect with us

DIVIZIA A1

Daniela Coţa, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului!?


Soţia preşedintelui de la CS Volei Municipal Zalău urmează să fie numită secretar de stat pentru merite deosebite aduse în dezvoltarea sportului, conform unor surse din interiorul PSD


Preşedintă a organizaţiei de femei a PSD Sălaj, Daniela Coţa va ajunge secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului!

Informaţia nu a putut fi încă confirmată în mod oficial, însă mai multe surse din PSD susţin că social-democrata a fost promovată în această funcţie.

Trebuie spus că sălăjeanca este o apropiată a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Cu ceva timp în urmă, Dana Coța a chefuit alături de Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea, dar și cu Ioana Bran – ministrul Tineretului si Sportului, cu care s-a şi afişat pe rețelele de socializare în mai multe fotografii.

Din câte se pare, Daniela Coţa a fost ridicată la rangul de secretar de stat datorită meritelor deosebite pe care le-ar fi avut în lumea sportului, după cum susţin sursele din PSD!?

Trebuie amintit că în urmă cu doi ani, soţul acesteia – Vasile Coţa, a preluat funcţia de preşedinte al echipei CS Volei Municipal Zalău.

Funcţia a fost dobândită politic, imediat după ce PSD a câştigat frâiele Primăriei municipiului.

Să mai spunem că Daniela Coţa a fost și viceprimar al Zalăului, tot din partea PSD, iar în 2016 a candidat la alegerile parlamentare pe listele social-democraţilor pentru Camera Deputaţilor.

În ultimii ani, Sălajul a mai avut funcţii cheie în guvern, cea mai importantă fiind cea ocupată de Dacian Cioloş (premierul României), dar şi Lucian Bode a fost ministrul Economiei, în Guvernul MRU.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 noiembrie.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1