Connect with us

ARTE MARTIALE

Salbă de medalii pentru karateka şimleuani la Cupa României şi Campionatul Naţional


Sportivii de la Clubul Copiilor şi CS Omega Şimleu Silvaniei au obţinut nu mai puţin de 4 medalii de aur, 3 medalii de argint şi 9 medalii de bronz în cadrul competiţiilor desfăşurate la Târgu Secuiesc


În perioada 09 – 11 noiembrie, sala de sport din Târgu Secuiesc a fost gazda Cupei României – WKF Kata + Kumite şi Shobu Ippon Kumite şi a Campionatului Naţional – Shobu Sanbon şi Open Kumite, la care au luat parte aproximativ 400 de sportivi din întreaga ţară.

De la acest eveniment nu putea lipsi şi delegaţia şimleuană formată din 7 sportivi, conduşi de subsemnatul, în calitate de antrenor dar şi de preşedinte al Comisiei de Competiţii C.N. W.S.F. România. Cei 7 karateka de la Clubul Copiilor şi C.S. Omega din Şimleu Silvaniei au avut o evoluţie bună, iar la finalul întrecerilor au adunat 4 medalii de aur, 3 de argint şi 9 de bronz.

Revelaţia întrecerii a fost juniorul nostru Ilinca Marius-Adrian (foto Loc. I), care la fel ca şi la europenele de la Albena, a cucerit locul I la toate cele patru probe individuale, după un parcurs remarcabil în toate meciurile desfăşurate.

Evoluţie bună au avut şi Cionca Gabriel-Vasile, cu o medalie de argint şi 3 de bronz; Cherecheş Marius-Gabriel, cu o medalie de argint şi 2 de bronz; Rad Ioana-Florina, o medalie de argint şi 2 de bronz; Costea Ana-Carla şi Gal Nicolae-Andrei, câte o medalie de bronz; Pop Tania-Maria 3 locuri IV.

Rezultate deosebite, copii deosebiţi, medalii multe, câştigate cu trudă şi lacrimi şi chiar şi un pic de sânge uneori. Bravo lor, felicitări sincere tuturor!

Activitatea face parte din Programul “ ROMÂNIA ÎN MIŞCARE”, proiectul nostru “Karate – sănătate şi performanţă în anul centenarului”, demarat în colaborare cu D.J.S.T. Sălaj, dar şi cu sprijinul Primăriei Şimleu Silvaniei, cărora le mulţumim sincer pe această cale.

La finele acestei săptămâni, karateka şimleuani vor fi prezenţi la Baia Mare, unde vor participa la deja tradiţionala competiţie de karate “Cupa Toamnei”, la care sunt aşteptaţi peste 120 de sportivi din Maramureş, Bihor, Satu Mare şi Sălaj.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 14 noiembrie.                   

      ♦ prof. Gheorghe POP

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE