Connect with us

Ştiri din Sălaj

Caz şocant în Sălaj. Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap


Grozăvia s-a petrecut duminică seara la Ileanda, acolo unde un bărbat din comuna Poiana Blenchii şi-a vizitat amicul. La un moment dat, cei doi au început să ce certe şi într-un final oaspetele l-a lovit cu toporul în zona capului pe cel care îl primise în casă. Agresorul este acuzat de tentativă de omor, în timp ce victima se află în spital


O întâlnire între doi bărbaţi s-a terminat urât, în judeţul Sălaj.

Astfel, duminică seara, în jurul orei 21.00, în localitatea Ileanda o vizită amicală se putea termina cu o tragedie şi care s-a terminat cu o tentativă de omor.

“La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 21, Poliţia a fost sesizată despre faptul că în comuna Ileanda, pe fondul unui conflict spontan, a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi (unul dintre bărbaţi şi-a lovit prietenul cu toporul în zona capului). Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj”,  a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Poiana Blenchii, a plecat în Ileanda să îşi viziteze prietenul din Ileanda, este vorba despre Călin V. – un bărbat de 60 de ani care s-a stabilit în sat după un concubinaj cu o localnică.

Conform celor spuse de unii apropiaţi, cei doi cunoscuţi  – ambii de etnie rromă – au discutat, dar la un moment dat spiritele s-au încins şi încetre cei doi a avut loc un conflict spontan.

Într-un moment de furie, “musafirul” a pus mâna pe un topor şi a lovit gazda în cap.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la poliţie şi ambulanţă.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar în acest moment se află în spital.

În ce priveşte agresorul, acesta este acuzat pentru tentativă de omor şi riscă ani buni de puşcărie.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, iar în cursul zilei de luni procurorii l-au audiat pe agresor şi l-a reţinut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de marţi, acesta va fi adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

5578 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj