Connect with us

CUPELE EUROPENE

Volei Municipal Zalău abordează fără emoţii returul cu Buducnost din Cupa Challenge


După o victorie categorică cu 3 – 0 obţinută în Muntenegru, gruparea antrenată de Nikolay Jeliazkov este ca şi calificată în 16-zecimile Cupei Challenge, dar îşi doreşte o victorie şi în returul de marţi, care va avea loc la Zalău


Marţi, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău:

Volei Municipal Zalău – Buducnost Podgorica

Volei Municipal Zalău şi-a început cu elan aventura europeană din acest sezon şi a câştigat cu 3 – 0 manşa tur cu Buducnost Podgorica, din prima fază a Cupei Challenge. După acest rezultat, formaţia antrenată de Nikolay Jeliazkov este ca şi calificată în 16-zecimile competiţiei europene, dar până să ajungă acolo îşi doreşte o victorie şi în meciul retur, care va avea loc marţi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

De două seturi mai are nevoie Volei Municipal Zalău pentru a ajunge în 16-zecimi, însă la ce modest a arătat echipa din Muntenegru, pare greu de crezut că elevii lui Nikolay Jeliazkvo nu vor reuşi acest lucru, mai ales că acum zălăuanii îşi propun un parcurs european cât mai lung. Dacă obţine calificarea, Volei Municipal Zalău va avea parte de un duel românesc în 16-zecimi cu Steaua Bucureşti, formaţie care este deja calificată în această fază datorită locului 3 pe care l-a ocupat la finalul sezonului trecut.

Înaintea meciului de marţi, zălăuanii au şi moral bun, după ce au câştigat şi meciul din campionat cu Unirea Dej, rezultat în urma căruia, Volei Municipal Zalău a urcat în fotoliul de lider din Divizia A1.

“Buducnost are o echipă tânără şi talentată, de viitor, dar sperăm să obţinem acelaşi rezultat şi în meciul retur de la Zalău”, a spus Nikolay Jeliazkov după partida tur.

 

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE