Connect with us

FOTBAL

FC Zalău, în căutarea primelor puncte

Eşecurile survenite în primele două etape au învolburat apele la FC Zalău, mai ales că ”alb – albaştrii” sunt pe penultimul loc în clasament. Tocmai de accea elevii pregătiţi de Marius Paşca sunt forţaţi să obţină un rezultat pozitiv, dar şi pentru a-şi îndeplini obiectivul trasat de conducere: minim şapte puncte în trei partide.

 

Însă, adversara echipei noastre, este tocmai Unirea Dej, formaţie care ne-a pus atâtea probleme, atât în meciurile de acasă, cât şi în cele din deplasare. Ultimul exemplu a fost în sezonul trecut, când zălăuanii au cedat la limită la malul Someşului, după o partidă în care brigada de arbitri şi-a spus şi ea cuvântul în rezultatul final. Tocmai de aceea, preşedintele lui FC Zalău se teme de meciul de vineri. ”Am avut două meciuri mai uşoare, dar din păcate nu am reuşit să obţinem nici un punct. Meciul de la Dej va fi foarte greu, mai ales că acolo am avut tot timpul probleme şi în privinţa arbitrajului. Jucătorii trebuie să demonstreze că într-adevăr se poate. Aceasta este menirea lor să joace fotbal, altceva nu au de făcut”, ne-a declarat Ioan Morar.

Pentru meciul de vineri, tehnicianul Marius Paşca va avea tot lotul la dispoziţie, motiv pentru care se gândeşte chiar la o victorie. ”Ne aşteaptă un meci greu la Dej, dar mergem să jucăm şi de ce nu să câştigăm. Sper să le imprim jucătorilor aceeaşi mentalitate pe care au avut în returul campionatului trecut. Uşor, uşor ne vom intra în ritm şi important să fie linişte la echipă. Pentru meciul de vineri avem tot lotul la dispoziţie şi am convingerea că ne vom reveni”, ne-a mărturisit Marius Paşca.

În meciul de vineri, tehnicianul lui FC Zalău îl va avea ca adversar pe Ioan Gurzău, şimleuanul care ocupă funcţia de preşedinte al echipei de pe Someş. Cei doi au colaborat la FC Silvania, când Marius Paşca a pregătit echipa de sub Măgură.

 

”Sper să rămân cu aceleaşi amintiri plăcute şi după meciul de vineri. Am avut rezultatele bune la Şimleu, împreună cu domnul Gurzău, cu conducrea şi cu jucătorii. Îi urez baftă la noua sa echipă şi cred că va reuşi o treabă bună, de vreme ce are experienţă în domeniu”, a încheiat Marius Paşca.

Referitor la adversara de vineri a lui FC Zalău, să spunem că este neînvinsă după primele două etape. Dacă în prima rundă, dejenii au remizat cu Seso Câmpia Turzii, în etapa a doua, formaţia de pe Someş a dat lovitura pe Cluj Arena şi s-a impus în faţa celor de la Sănătatea Cluj, printr-un gol marcat în ultimul minut de joc.

Programul etapei a III-a: Sănătatea Cluj – Seso Câmpia Turizii, Unirea Dej – FC Zalău, Şoimii Pâncota – Jiul Petroşani, FC Hunedoara – Olimpia Satu Mare, CS Oşorhei – Naţional Sebiş, Europa Alba Iulia – FCM Turda. Plimob Sighet stă.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL