Connect with us

Feminin

Vasas Femina Odorhei câştigă cu Târgovişte şi urcă pe podium în Liga 1 Feminin. REZULTATELE COMPLETE


Gruparea din Odorhei a trecut la pas de echipa din judeţul Dâmboviţa şi a profitat din plin de înfrângerea celor de la Universitatea Alexandria împotriva liderului “U” Olimpia Cluj, astfel că Vasas Femina a urcat pe locul 3 în clasament


La finalul săptămânii trecute s-au disputat jocurile din etapa cu numărul 7 din Liga 1 Feminin. Au avut loc dueluri interesante, cu multe goluri, dar fără a se înregistra surprize, dar, având în vedere că primele patru clasate înaintea acestei etape s-au duelat între ele, clasamentul a suferit mici modificări.

Astfel, Universitatea Alexandria şi-a pierdut locul pe podium, după eşecul suferit pe teren propriu împotriva liderului “U” Olimpia Cluj. De acest eşec al grupării din Teleorman a profitat din plin Vasas Femina Odorhei, grupare ce a urcat pe locul 3, graţie victoriei cu CSS Târgovişte.

De remarcat este faptul că gruparea dâmboviţeană rămâne singura echipă din Liga 1 Feminin, care în primele 7 etape nu a reuşit să înscrie nici măcar un gol.

Heniu Prundu Bârgăului îşi continuă forma bună din acest start de sezon şi se menţine pe locul 2, după o nouă victorie, pe teren propriu, în faţa nou-promovatei Universitatea Galaţi.

În ultimul meci al rundei, AFC Fair-Play Bucureşti a pierdut fără drept de apel confrutarea cu Fortuna Becicherecu Mic, timişorencele urcând pe locul 6 după acest succes.

În această etapă, Independenţa Baia Mare a stat.

Sursa foto: Veres Nándor


Rezultatele etapei a VII-a:

Universitatea Alexandria – “U” Olimpia Cluj 0 – 2

Vasas Femina Odorhei – CSS Târgovişte 7 – 0

AFC Fair-Play Bucureşti – Fortuna Becicherecu Mic 2 – 6

Heniu Prundu Bârgăului – Universitatea Galaţi 3 – 1

Independenţa Baia Mare a stat


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin