Connect with us

CUPELE EUROPENE

Nikolay Jeliazkov: “Cred că Volei Municipal Zalău este mai valoroasă decât Buducnost”


Tehnicianul grupării de la poalele Meseşului nu subestimează în niciun fel adversara din Muntenegru, însă consideră că echipa sa este uşor favorită, mai ales că în Muntenegru, valoarea campionatului nu este la un nivel foarte ridicat


Volei Municipal Zalău începe un nou sezon european. Gruparea pregătită de Nikolay Jeliazkov va evolua în dublă manşă în faţa celor de la Buducnost Podgorica în Cupa Challenge, meciul tur urmând să aibă loc chiar azi, 6 noiembrie, pe terenul grupării din Muntenegru.

Înaintea primului duel dintre cele două formaţii, sălăjenii par favoriţi, fiind echipa mai experimentată şi formaţia care vine dintr-un campionat mai valoros.

Şi Nikolay Jeliazkov consideră că şansele zălăuanilor de a se califica mai departe sunt mai mari, însă antrenorul bulgar al echipei de la poalele Meseşului nu subestimează adversarul, deoarece în sport, orice este posibil.

“Buducnost este o echipă cu un serviciu foarte bun  şi este o formaţie care cu siguranţă va lupta pentru un rezultat pozitiv. Campionatul din Muntenegru nu este unul foarte puternic şi cei de la Buducnost vor da tot ce au mai bun în dubla cu noi, sunt convins. Dar, cred că echipa noastră este mai bună decât a lor şi şansele noastre de a continua în competiţie sunt mult mai mari decât ale lor”, ne-a declarat Nikolay Jeliazkov.

Confruntarea dintre Buducnost Podgorica şi Volei Municipal Zalău va avea loc azi, de la ora 18.00, ora locală (ora 19.00 – ora României).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE