Connect with us

DIVIZIA A1

Balsa Radulovic – antrenor Buducnost Podgorica: “CS Volei Municipal Zalău este favorită”


Chiar dacă în ultimele două sezoane echipa din Zalău a fost eliminată în cupele europene încă din primul tur, tehnicianul adversarei noastre din Cupa Challenge are respect faţă de fosta campioană a României, pe care o vede ca şi favorită în partida de marți după-amiază din Muntenegru


Pentru sezonul 2018 – 2019, Volei Municipal Zalău vrea să facă uitate toate nereuşitele din stagiunea trecută, astfel că şi în cupele europene îşi propune să aibă un parcurs cât mai lung.

Primul adversar cu care se va duela gruparea de sub Meseş în Cupa Challenge este Buducnost Podgorica, o formaţie care a devenit vicecampioană în Muntenegru şi care are în palmares trei titluri de campioană, în 2002, 2007 şi 2008.

La prima vedere, echipa din Buducnost nu pare una de speriat, însă adversarul trebuie tratat cu maximă seriozitate.

Aceasta, dacă zălăuanii îşi doresc ca aventura europeană să nu se termine brusc, la fel cum s-a întâmplat în 2016 şi 2017, când gruparea de sub Meseş a fost eliminată încă după primul tur.

Şi antrenorul vicecampioanei din Muntenegru este de părere că Volei Municipal Zalău este favorită în această “dublă”.

“Suntem conştienţi de calitatea echipei zălăuane şi cred că am avut mare ghinion la tragerea la sorţi. Volei Municipal Zalău este echipa care are atât calitate, cât şi experienţă şi este foarte bine pregătită de antrenorul Nikolay Jeliazkov, şi totul indică spre faptul că Zalăul este favorită. Echipa noastră este foarte tânără, dar dornică de afirmare. Toate acestea indică faptul că vor fi două jocuri de calitate”, ne-a declarat Balsa Radulovic, antrenorul de la Buducnost.

În cazul în care Zalăul trece de vicecampioana Muntenegrului, în 16-zecimi va avea loc un duel românesc cu Steaua Bucureşti.

Meciurile din 16-zecimi sunt programate în perioada 27 – 29 noiembrie şi 4 – 6 decembrie.

Mai multe despre partida din Muntenegru, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miecuri, 7 noiembrie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1