Connect with us

Ştiri din Sălaj

Căutat în toată ţara, un proxenet din Sălaj a fost prins la graniţă


În timp ce se pregătea să părăsească România, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Sălaj a fost identificat și reținut de polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea. Sălăjeanul fusese dat în urmărire naţională pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată şi pentur care era condamnat la 3 ani închisoare


Vineri dimineaţa, în jurul orei 11.40, în Punctul de Trecere a Frontierei (ITPF) Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul L. Cornel, în vârstă de 27 de ani din județul Sălaj.

După efectuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră de la ITPF Petea (jud. Satu Mare) l-au identificat și predat autorităților competente pe respectivul cetăţean, care fusese dat în urmărie naţională.

Pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, sălăjeanul fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată.

Ca urmare, tânărul din Sălaj a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

“Cu ocazia controlului, colegii noştri au constatat că bărbatul este cautat de autoritățile din România. Pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, acesta fiind condamnat la 3 ani inchisoare pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată. Drept urmare, persoana în cauza a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat Scms. Radu Lungu – purtătorul de cuvânt ITPF Sighetu Marmaţiei, pentru colegii de la ziarmm.ro.

 


Alte articole pe acealaşi subiect:

Reţinuţi de poliţişti pentru proxenetism

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj