Connect with us

CUPELE EUROPENE

Volei Municipal Zalău debutează în noul sezon european


Marţi după-amiază, fosta campioană a României urmează să joace meciul tur din prima fază a Cupei Challenge cu Buducnost Podgorica, în Muntenegru


Volei Municipal Zalău vine după o săptămână perfectă în campionat, în care a obţinut victorii în minim de seturi cu “U” Cluj şi VCM Piatra Neamţ urcând pe locul 2 în clasament.

Practic, aceste două meciuri din campionat au fost de încălzire pentru debutul în noul sezon european care va avea loc marţi, când Volei Municipal Zalău va juca primul meci din Cupa Challenge cu Buducnost Podgorica.

Partida are loc de la ora 18.00, în Muntenegru, iar înaintea acestui joc gruparea sălăjeană a avut la dispoziţie câteva zile să se pregătească exemplar.

Înaintea acestei duble, gruparea de la poalele Meseşului pleacă cu prima şansă, conform specialiştilor, însă orice este posibil în sport.

Însă, după ce în ultimii doi ani a părăsit prematur Cupa Challenge, fosta campioană a României speră să se impună în Muntenegru şi să-şi creeze un avantaj bun pentru returul de la Zalău, de săptămâna viitoare.

 


Marţi, ora 18.00, Muntenegru:

Buducnost Podgorica – CS Volei Municipal Zalău


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE