Connect with us

CUPELE EUROPENE

CS Volei Municipal Zalău şi-a aflat adversarul din Cupa României


Pentru a patra oară la rând, sălăjenii se vor duela în sferturi cu Unirea Dej. De data aceasta într-o singură manşă, partida urmând a avea loc pe terenul formaţiei clujene


Recent au avut loc meciurile din prima fază a Cupei României, rundă în care au evoluat echipele ce s-au clasat de la locul 4 în jos în sezonul trecut şi cele nou-promovate.

După disputarea jocurilor din cadrul primului tur, Volei Municipal Zalău şi-a aflat adversarul din sferturi, gruparea de sub Meseş urmând să se dueleze pentru al patrulea an la rând cu Unirea Dej, care s-a calificat în această etapă după ce a trecut cu 3 – 0 de “U” Cluj.

Partidele din sferturi sunt programate în 16 ianuarie 2019, însă de data aceasta jocurile vor avea loc într-o singură manşă, meciul dintre Volei Municipal Zalău şi Unirea Dej urmând să aibă loc la Dej.

“În Cupa României vom juca cu o echipă foarte bună în acest an şi dacă faci greşeala să o subestimezi, te va costa. Cu siguranţă va fi greu pe terenul lor, în faţa propriilor lor suporteri, dar în aceste jocuri din Cupă nu există decât o singură manşă şi trebuie să dăm totul pe teren şi să ne calificăm în faza următoare”, a spus antrenorul Nikolay Jeliazkov.

Pentru al patrulea an la rând, Volei Municipal Zalău se duelează cu Unirea Dej în această fază, gruparea de sub Meseş având câştig de cauză de fiecare dată până acum.

În sferturi vor mai avea loc partidele dintre Dinamo – Steaua şi CSM Bucureşti – Arcada Galaţi.

Explorări Baia Mare este prima formaţie care a ajuns direct în final-four, având în vedere că urma să joace în sferturi cu Tricolorul Ploieşti, însă campioana din sezonul trecut s-a retras din toate competiţiile.

 


Rezultatele din prima etapă a Cupei României:

VCM P. Neamţ – Explorări B. Mare 0 – 3 (-17, – 27,  -21)

CSM Câmpia Turzii – Dinamo         0 – 3 (-21, -17, -28)

Unirea Dej – “U” Cluj                         3 – 0 (16, 14, 20)

CSM Bucureşti – SCMU Craiova     3 – 0 (23, 23, 17)


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE