Connect with us

Ştiri din Sălaj

La doar 18 ani, a agresat un şofer şi i-a furat maşina


Un adolescent de 18 ani, din judeţul Satu Mare, a fost reţinut de poliţişti şi propus joi, 1 noiembrie, cu propunere de arestare preventivă, după ce a deposedat prin violenţă un bărbat de autoturismul personal


Cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au stabilit că în noaptea de 15 spre 16 august, adolescentul de 18 ani, împreună cu un minor de 15 ani, au deposedat prin violenţă un bărbat, de 45 de ani, de autoturismul personal, detalii AICI.

Fapta a fost comisă între localităţile Bobota-Zalnoc, iar autorii se aflau pasageri în autoturism. După comiterea faptei, cei doi şi-au continuat deplasarea fiind identificaţi în municipiul Bucureşti. În momentul opririi, la volanul autoturismului se afla minorul de 15 ani, adolescentul fiind pasager.

Probatoriul administrat în cauză a stabilit că şi tânărul de 18 ani a condus autoturismul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere, acesta fiind prins miercuri, 31 octombrie, în municipiul Zalău.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, adolescentul a fost reţinut şi depus Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestuia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj