Connect with us

DIVIZIA A1

Antrenament cu public pentru Volei Municipal Zalău


Gruparea pregătită de Nikolay Jeliazkov nu a întâmpinat nicio problemă cu VCM Piatra Neamţ şi s-a impus în trei seturi, la capătului unui joc ce a durat doar 63 de minute


Volei Municipal Zalău a deschis balul în runda a patra din Divizia A1 la volei masculin. Gruparea pregătită de Nikolay Jeliazkov va debuta marţi, în acest sezon al Cupei Challenge, iar din cauza acestui joc, partida din campionat cu VCM Piatra Neamţ s-a disputat joi seara.

Sigur, având în vedere diferenţa mare de valoare dintre cele două formaţii, jocul trebuia să fie unul la îndemâna zălăuanilor, cu atât mai mult cu cât, gruparea din Piatra Neamţ este o echipă nou-promovată, iar obiectivele celor două formaţii sunt total diferite.

Dacă gruparea moldavă îşi propune să rămână pe prima scenă a voleiului masculin românesc, pentru acest sezon, Volei Municipal Zalău îşi propune câştigarea campionatului, orice alt rezultatul la finalul sezonului, ar fi considerat un eşec.

Gruparea pregătită de Nikolay Jeliazkov a fost echipa care a dictat ritmul jocului încă din start, iar atacul şi blocajul a funcţionat perfect pentru zălăuani, care şi-au adjudecat primul set, la 13. Nici în cel de-al doilea set, jocul nu a fost mai echilibrat, iar cei de la Piatra Neamţ au câştigat doar 11 puncte.

În setul decisiv, Rareş Bălean a ieşit la rampă şi a fost cel mai bun jucător al zălăuanilor în acest set.  Voleibalistul zălăuan a obţinut nu mai puţin de 5 puncte din totalul de 8, fiind cel mai productiv din rândul echipei sălăjene. Astfel, după un meci ce s-a întins pe durata a doar 63 de minute, Volei Municipal Zalău s-a impus în trei seturi în faţa grupării moldave.

La final, cel mai bun jucător al celor de la Volei Municipal Zalău, în acest joc, a fost Ciprian Matei, cel care a obţinut 13 puncte, urmat de Leo Dal Bosco cu 10 puncte, Rareş Bălean şi Miroslav Gradinarov, cu câte 8 puncte fiecare.

De remarcat este faptul că la echipa VCM Piatra Neamţ au evoluat şi cei doi zălăuani de-ai noştri, Paul Şomoi şi Mihai Criste, primul reuşind două puncte, iar cel din urmă, un punct.

Pentru Volei Municipal Zalău urmează meciul cu Buducnost Podgorica din Cupa Challenge, de marţi, pentru ca următorul joc din campionat să aibă loc la Dej, cu Unirea. Pentru VCM Piatra Neamţ urmează confruntarea de pe teren propriu cu “U” Cluj.


Volei Municipal Zalău – VCM Piatra Neamţ 3 – 0 (13, 11, 14)

Volei Municipal Zalău: Cristian Bartha (5 puncte), Filip Constantin (1), Leo Dal Bosco (10), Răzvan Mihalcea (3), Rareş Bălean (8), Mihai Gheorghiţă (4), Ciprian Matei (13), Jani Jeliazkov (5), Mattheus Dal Bosco (3), Miroslav Gradinarov (8), Andrei Spînu (3), Philipp Kroiss – libero. Antrenor: Nikolay Jeliazkov

VCM Piatra Neamţ: Ciobanu, Ionescu (9 puncte), Borcos (3), Iosif (3), Manchev, Preda, Şomoi (2), Cazacu (1), Criste (1) şi Ionescu – libero. Antrenor: Gavril


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1