Connect with us

ATLETISM

Paula Todoran învingătoare la Cluj-Napoca


Cea mai titrată atletă a județului Sălaj din ultimii 10 ani, reprezentanta Clubului CSM Zalău a reușit să câștige duminică cursa de 10 kilometri din cadrul competiției “AROBS Transilvania Half Marathon” la o diferență de peste trei minute față de următoarea clasată


Municipiul Cluj-Napoca a găzduit duminică o competiţie de alergare organizată de Clubul Rotary Transilvania din localitate. Potrivit organizatorilor, sloganul Clubului Rotary este ”Be an inspiration”, astfel că au hotărât ca obiectivul principal al Transilvania Half Marathon să fie susţinerea prin direcţionarea a 50% din taxele de înscriere către organizaţii umanitare şi proiectele lor în care investesc timp, energie şi pasiune.

În cadrul competiţiei de la Cluj-Napoca s-au desfăşurat mai multe curse. Principala cursă a fost bineînţeles cea de semimaraton (21,100 km), dar în programul competiţiei au mai fost incluse întreceri pe distanţele de 10 km respectiv 7 km, dar şi cursa de ştafetă 3×7 km.

Nu au fost uitat nici cei mici, astfel că pentru copii au fost organizate întreceri pe diferite distanţe la mai multe categorii de vârstă.

Chiar dacă judeţul Sălaj nu a avut foarte mulţi reprezentanţi la Cluj-Napoca, ne putem mândri cu o clasare pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în cursa de 10 kilometri fete.

Dacă în urmă cu numai o săptămână a alergat la Campionatul Naţional de Cros de la Botoşani, la finalul acestei săptămâni ea se va deplasa din nou în localitatea moldavă pentru Campionatul Balcanic de Cros.

De precizat că Paula Todoran a reuşit să obţină un rezultat excelent şi s-a clasat pe locul 1 în clasamentul feminin cu o performanţă de 38 de minute, 46 de secunde şi 6 sutimi de secundă, la peste trei minute şi 30 de secunde faţă de următoarea clasată, Torok Ibolya.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM