Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău joacă pe teren propriu cu CSU Braşov


Partida va avea loc sâmbătă, la Zalău şi va conta pentru etapa a III-a din Seria Vest a Diviziei A2


Volei Club Zalău a avut un debut perfect de campionat, iar în prima etapă a câştigat cu 3 – 1 meciul de pe teren propriu cu CCS CNE Lapi Dej. În etapa a II-a, formaţia condusă de Gabriel Terheş urma să joace la ProVolei Arad, dar partida a fost amânată, astfel că la finalul săptămânii trecute, zălăuanii au avut liber. Voleibaliştii de la Volei Club Zalău vor reveni la treabă sâmbătă, când în etapa a III-a vor juca acasă cu CSU Braşov, partida urmând a avea loc în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Trebuie să reamintim faptul că la Volei Club Zalău au venit în acastă vară o serie de juniori de la CSS Zalău în urma colaborării dintre cele două cluburi, iar tinerii jucători sunt optimişti că pot face un sezon bun şi la nivel de seniori.

“Din punctul meu de vedere avem un lot bun anul acesta, dar în primul meci am jucat juniorii de la CSS Zalău contra celor de la Dej şi chiar a fost o surpriză să câştigăm contra lor. Ne dorim să progresăm cât mai mult şi dacă se poate să ajungem cât mai departe în campionat cu ambele echipe”, ne-a declarat Tudor Lazăr, fiul cunoscutului Marius Lazăr, cel care a fost campion naţional cu Elcond Zalău şi care  deţine Academia de Volei “Marius Lazăr”.

 

Rezultatele din etapa a II-a:

CSU Braşov – CSU Vest Timişoara 0 – 3 (-12, -16, -14)

ProVolei Arad – Volei Club Zalău (amânat)

CSS CNE Lapi Dej a stat

Etapa a III-a se dispută sâmbătă:

CSU Vest Timişoara – CSS CNE Lapi Dej

Volei Club Zalău – CSU Braşov

 ProVolei Arad stă

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A2