Connect with us

HANDBAL

Alexandra Pricop, primul gol pentru HC Zalău


Tânăra jucătoare a “spart gheaţa” în tricoul Zalăului în meciul cu Universitatea Cluj


În vară, Tadici a transferat nu mai puţin de şanse handbalistele tinere, toate cu potenţial, însă fără experienţă la nivelul Ligii Naţionale. Toate au apucat să joace câteva minute în tricoul Zalăului, dar şi-au trecut în cont şi câteva goluri.

Duminică, la partida cu Universitatea Cluj din etapa a VII-a a marcat şi Alexandra Pricop, care a “spart gheaţa” în tricoul Zalăului şi a marcat  dintr-o aruncare de la 7 m.

Toate jucătoarele de câmp transferat înaintea sezonului au marcat deja goluri pentru HC Zalău, iar cele mai multe reuşite i-au aparţinut lui Alexandra Severin, care are deja 9 goluri marcate pentru formaţia zălăuană.

Bianca Berbece are două reuşite, în timp ce Alexandra Pricop, Andreea Mihart şi Teodora Popescu au câte un gol. Să mai spunem că Alexandra Pricop are 19 ani şi a terminat junioratul la Marta Baia Mare, dar  a evoluat cu dublă legitimare şi la Minaur Baia Mare, cu care a promovat în Liga Naţională.

Alexandra Pricop  a reuşit în sezonul trecut al ligii secunde să marcheze peste 60 de goluri la Minaur. În luna mai, ea a fost declarată cea mai bună jucătoare la turneul final al junioarelor I ce a avut loc la TG. Mureş. Cu echipa de la Marta Baia Mare ea a devenit vicecampioană naţională la junioare I.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL