Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Trei titluri europene şi alte 21 de medalii pentru sportivii de la CS Dani San


Recoltă impresionantă de medalii, la Albena, în Bulgaria, pentru karateka de la Clubul Sportiv Dani San Zalău. La a X-a ediţie a Campionatului European de Karate Do W.S.F, Clubul Sportiv Dani San Zalău a strâns nu mai puțin de 24 de medalii, din care 3 de aur, 5 de argint și 16 de bronz


Campionatul European de Karate Do W.S.F. a ajuns la ediţie aniversară, iar spre satisfacţia vecinilor noştri de la Sud de Dunăre, cinstea şi onoarea de a fi gazde ale acestui eveniment a aparţinut localităţii bulgare Albena. Organizată aproape de casă, competiţia europeană a avut la start un număr destul de impresionant de tricolori, iar printre ei s-au numărat şi câţiva din sportivii experimentaţi de la CS Dani San Zalău.

Antrenaţi de Dan Chiş, prezent în Bulgaria atât în calitate de antrenor cât şi de sportiv, reprezentanţii judeţului nostru nu au făcut doar figuraţie la Albena şi au adus acasă 24 de medalii, din care trei din cel mai preţios metal.

Cei trei campioni europeni ai Clubului Sportiv Dani San Zalău sunt: Andrei Chiş – kumite open, Andrei Creţ – kumite shobu sanbon şi Dan Chiş – kumite shobu ippon. Pentru CS Dani San, pentru Zalău, pentru Sălaj şi pentru România, au mai cucerit şase medalii de argint următorii sportivii: Mihail Chiş – kumite shobu ippon, Darius Goron – kata echipe şi Andrei Chiş care a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului de nu mai puţin de trei ori, în probele de kumite shobu ippon, WKF şi kata echipe. Alte 16 medalii, toate de bronz, au fost cucerite de următorii sportivii: Antonia Niream, Ştefania Costea, Andrei Creţ, Darius Goron, Andrei Chiş şi Mihail Chiş.

La finalul competiţiei, Dan Chiş, antrenorul sportivilor de la CS Dani San Zalău care este şi noul campion european al probei de kumite shobu ippon a postat un mesaj pe pagina sa de facebook:

”Felicitări sportivilor mei pentru reuşitele lor deosebite! În unele momente a mai fost şi neşansă, dar, în asamblu, sportivii clubului au avut o comportare deosebită, reuşind să ne adjudecăm 3 titluri de campioni europeni şi 5 de vicecampioni, într-o competiţie cu aproximativ 500 de sportivi. Mă bucur în mod deosebit că am reuşit să-mi adaug în palmares şi un titlu de campion European la kumite masters la acelaşi campionat la care fiul meu cel mare a devenit pentru prima dată campion European, iar cel mic vicecampion. Vreau să-i mulţumesc în mod special doctorului Gabi Iluţă care în urmă cu un an depunea un efort deosebit pentru mine, reuşind să mă refac 100 %  după o operaţie de ligament. Urmează o scurtă pauză competiţională, iar peste două săptămâni vom fi prezenţi la Cupa României de Karate Do de la Târgu Secuiesc” – a fost mesajul transmis de Dan Chiş pe pagina sa de socializare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE