Connect with us

FOTBAL

Silvania Cehu Silvaniei, invincibilă la juniori D


Gruparea condusă de Horaţiu Bogar a trecut la pas şi de CSS Zalău, iar în patru jocuri a acumulat 10 puncte şi se clasaeză pe podium înaintea derby-ului cu Viitorul Zalău II


De la finalul săptămânii trecut a început şi campionatul la juniori C, unde evoluează echipele care nu s-au calificat în faza regională de la Liga Elitelor.  În prima rundă, CS Barcău Nuşfalău a făcut scorul etapei şi a trecut cu 7 – 0 de Someşul Someş Odorhei, în timp ce Rapid Jibou a obţinut tot o victorie clară, cu Sportul Şimleu. Voinţa Horoatu Crasnei a dat lovitura în deplasarea de la CSS Zalău şi a câştigat cu 4 – 2, însă la final, antrenorul de la formaţia zălăuană a depus o contestaţie, iar rezultatul urmează să se decidă la Comisia de Disciplină.

La juniori D, Viitorul Zalău pare să nu aibă adversară. Formaţia zălăuană a obţinut a cincea victorie la rând, după ce a trecut cu 6 – 1 şi de CS Atletic Zalău. Viitorul are punctaj maxim, dar şi un golaveraj de invidiat, 35 de goluri marcate şi doar două primite. Şi echipa secundă a celor de la Viitorul are maxim de puncte, după ce a trecut de Rapid Jibou, dar Viitorul II mai are de jucat şi o restanţă cu Silvania Cehu Silvaniei. Că tot veni vorba de Silvania Cehu Silvaniei, să spunem că este neînvinsă în acest campionat şi ocupă locul 3, în urma unei victorii cu CSS Zalău.  Echipa din Cehu are ocazia să treacă pe locul secund, însă cu condiţia să câştige restanţa cu Viitorul II. Tot la juniori D, Sportul Şimleu a reuşit a doua victorie, după ce a trecut de Barcău Nuşfalău. Echipa din Nuşfalău a rămas fără niciun punct acumulat, la fel ca şi CSS Zalău, în timp ce Sportul Şimleu se află pe poziţia a cincea.

La juniori E, lider incontestabil este CS Atletic Zalău, cu maxim de puncte după cinci jocuri, dar şi cu un golaveraj foarte bun, 55 de goluri marcate şi doar trei primite. Şi în runda de săptămâna trecută, CS Atletic a marcat de 15 ori în poarta ultimei clasate, Victoria Zalău. Acesta a fost singurul joc care s-a disputat până acum din etapa a V-a, partidele dintre Rapid Jibou – Viitorul Zalău II şi Sportul Şimleu – Viitorul Zalău urmând a avea loc în această săptămână.

 

Rezultatele complete, programul etapei următoare şi clasamentele, în ediţia tipărită a ziarului

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL