Connect with us

JUNIORI

Debut promiţător pentru voleibalistele de la ACS Silvania Sport Şimleu


Aflată la primele jocuri oficiale, echipa pregătită de Ovidiu Teuşan a reuşit şi primul succes în Campionatul Naţional de speranţe!


Echipa de speranţe de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei a debutat cu destul curaj în competiţiile oficiale.

Astfel, la finalul săptămânii trecute, la Baia Mare, elevele antrenorului Ovidiu Teuşan au jucat primele partide din cadrul Campionatului Naţional.

Este vorba despre jocurile din primul turneu de sală a Seriei L.

În prima întâlnire, desfăşurată în faţa maramureşencelor de la CSS Silghetu Marmaţiei, sălăjencele au reuşit să câştige şi primul set.

Sigur, ACS Silvania Sport nu a avut nicio şansă în faţa gazdelor de la CSS 2 CNE Baia Mare, dar reprezentantele Sălajului în competiţie au “bifat” şi prima victorie şi ce victorie!!!

În partida cu CS Era Oradea, Mara Geiger şi compania au reuşit să revină de la 0 – 2 la seturi şi au venit acasă cu un succes care va cântări mult la moralul fetelor noastre în jocurile următoare.

Cu o victorie în trei meciuri, gruparea de la poalele Măgurii ocupă locul 3, dar îşi poate îmbunătăţi situaţia cu ocazia celui de-al doilea turneu, ce va avea loc la Şimleu Silvaniei în perioada 16 – 17 noiembrie.

“Pentru primele jocuri oficiale, eu spun că e bine. Vă daţi seama că am câştiga încă de la primul turenu, în condiţiile în care adversarele noastre au un an  în plus de activitate! Am văzut determinare la fetele noastre. Cred că ne aflăm la începutul unui drum bun”, ne-a declarat antrenorul Ovidiu Teuşan.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean.


Rezultatele turneului de la Baia Mare:

ACS Silvania Sport – CSS Sighetu Marmaţiei  1 – 3

ACS Silvania Sport – CSS 2 CNE Baia Mare   0 – 3

ACS Silvania Sport – CS Era Oradea               3 – 2

Lotul echipei ACS Silvania Sport:

Alexia Sîrca, Ilaria Tincău, Iulia Tincău, Maya Ambrus, Bianca Santavan, Maria Santavan, Lara Sârbe, Bianca Marincaş, Roxana Marincaş, Maria Pop, Ştefania Kovacs şi Mara Geiger.

Antrenor: Ovidiu Teuşan


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI