Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău şi CS Atletic Zalău şi-au aflat adversarele din faza regională. PROGRAM 


Cele două grupări sălăjene fac parte din Seria a XIV-a şi vor debuta sâmbătă în această fază a competiţiei, ambele echipe urmând să joace pe teren propriu în prima etapă


Federaţia Română de Fotbal a lansat în vară o nouă competiţie, este vorba de Liga Elitelor U 15, competiţie care a început cu fazele judeţene. Dat fiind faptul că Sălajul a avut nouă formaţii la start, în faza regională s-au calificat două echipe, câştigătoarele celor două grupe, Viitorul Zalău şi Atletic Zalău.

De la finalul săptămânii urmează să înceapă faza regională care a fost structurată în 16 serii, pe criteriu geografic. Cele două grupări sălăjene fac parte din Seria a XIV-a şi urmează să debuteze sâmbătă, pe teren propriu.

Dacă CS Viitorul Zalău va juca în compania Universităţii Cluj, la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean, CS Atletic va evolua cu Sporting Recea,  partida urmând a avea loc la terenul din Treznea.

Din Seria a XIV-a mai fac parte LPS Satu Mare şi LPS Bistriţa, urmând ca în această fază fiecare să joace cu fiecare, tur-retur. Turul va începe pe 27 octombrie şi se va termina pe 24 noiembrie, în timp ce returul va debuta pe 16 martie 2019 şi se va încheia pe 13 aprilie. Prima clasată din fiecare serie se va califica în primăvară în faza sferturilor de finală.


Programul celor două echipe sălăjene în turul de la Liga Elitelor U 15:

Etapa I (24 octombrie):

Viitorul Zalău – “U” Cluj – ora 10.00

Atletic Zalău – Sporting Recea – ora 10.00

Etapa a II-a (3 noiembrie):

LPS Bistriţa – Atletic Zalău

Viitorul Zalău – LPS Satu Mare

Etapa a III-a (10 noiembrie):

Atletic Zalău – Viitorul Zalău

Etapa a IV-a (17 noiembrie):

Viitorul Zalău – Sporting Recea

LPS Satu Mare – Atletic Zalău

Etapa a V-a (24 noiembrie):

Atletic Zalău – “U” Cluj

LPS Bistriţa – Viitorul Zalău


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL