Connect with us

ATLETISM

FOTO şi VIDEO. George Guşet, de la aruncarea greutăţii la muzica hip-hop


Fostul atlet de la CSM Zalău a renunţat de câţiva ani la sportul de performanţă, iar acum vrea să revină în prim-plan ca şi interpret de muzică


Acum câţiva ani, George Guşet (n. 2 iulie 1988) era o mare speranţă a atletismului românesc, iar regretatul Gheorghe Guşet era mândru că fiul său îi calcă pe urme.

Sub îndrumarea tatălui şi totodată antrenorului de la CSM Zalău, Guşet jr. s-a afirmat în competiţiile de juniori, de tineret şi începuse să se afirme şi la seniori, unde Gheorghe Guşet domina autoritar toate întrecerile de aruncarea greutăţii din România şi chiar din Balcani.

Astfel, atletul de la CSM Zalău a fost multiplu medaliat la Campionatele Naţionale de juniori şi tineret, la Memorialul Atleţilor Clujeni, dar şi la Campionatul Naţional Universitar, unde a cucerit chiar şi aurul!

În anul 2012, George Guşet a reuşit să urce pe podium şi la Naţionalele de seniori, fiind felicitat din suflet de tatăl său pentru medalia de bronz.

Din păcate, talentatul sportiv a luat ulterior o decizie radicală, renunţând la activitatea de performanţă. De câţiva ani, Guşet jr. s-a stabilit în Anglia, alături de soţie şi de fiul său.

În această vară, fostul atlet revine în prim-plan. De data aceasta, George Guşet nu se va remarca în cercul de aruncare a bilei, ci pe scenă unde păşeşte pe ritmuri de muzică hip-hop!

Recent, acesta a lansat  prima piesă, împreună cu Monica Şandor, este vorba de melodia “Am învăţat”, în care s-a inspirat din evenimentele petrecute în viaţa sa, dar şi în ultimele evenimente politice care au avut loc în România.

Pentru această melodie a fost produs şi un videoclip, în care acţiunea se derulează în Londra, dar şi în municipiul Zalău. În acest proiect au fost impolicaţi încă doi sălăjeni, este vorba despre Adrian Raţiu – producător şi Sorin Breje – cameraman.

De precizat că “BigG” – după cum i se spune în lumea muzicală – a cochetat cu muzica încă de când era aruncător de greutate, iar în anul 2005 a şi produs câteva melodii, dar pe care nu le-a dat publicităţii niciodată.

La vârsta de 30 de ani, fostul multiplu medaliat a considerat să se lanseze în lumea muzicală, pregătindu-se deja pentru filmarea celui de-al doilea videoclip, un videoclip diferit de primul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM