Connect with us

HANDBAL

Junioarele II de la CSS Zalău obţin a doua victorie stagională


Elevele lui Dan Pavel au reuşit să se impună la trei goluri diferenţă în duelul cu CSS Viitorul Cluj


Dacă în campionatul junioarelor III situaţia celor de la CSS Zalău nu este una prea roz, să spunem că la junioare II, echipa Clubului Sportiv Şcolar stă ceva mai bine şi este în grafic pentru îndeplinirea obiectivului.

După ce a debutat cu o victorie în această stagiune, în faţa celor de la ACS Alpha Oradea, elevele lui Dan Pavel nu au mai găsit drumul spre victorie în următoarele trei etape, cu menţiunea că în runda III nici nu aveau cum să o facă, având în vedere că au avut etapă liberă.

Totuşi, această “secetă” a fost oprită în runda cu numărul 5. Din cauza faptului că în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” Zalău a avut loc Cupa României la tenis de masă, meciul celor de la CSS Zalău s-a desfăşurat mai repede.

Această schimbare a fost de bun augur, iar elevele lui Dan Pavel au făcut un meci foarte bun în faţa celor de la CSS Viitorul Cluj. Prima repriză a fost una foarte echilibrată, însă sălăjencele şi-au creat un avantaj minim la capătul primei reprize.

În partea secundă, CSS Zalău s-a instalat la cârma partidei şi uşor-uşor, elevele lui Dan Pavel s-au distanţat pe tabela, obţinând în final victoria la trei goluri diferenţă.

A fost a doua victorie stagională şi deocamdată, CSS Zalău ocupă locul 4, fiind în grafic pentru calificarea la Turneul Speranţelor, obiectivul propus pentru acest sezon.

“Cei de la CSS Viitorul Cluj este o echipă bună, spre foarte bună. Chiar mă mir că au ajuns până aici şi nu au prea câştigat meciuri. Este o echipă frumoasă, cu talie. Am făcut un meci bun, fetele s-au dăruit şi s-au luptat pentru fiecare minge. Au funcţionat bine ca echipă şi s-au dăruit exemplar, dorindu-şi victoria. Suntem în grafic şi sper să ne îndeplinim obiectivul şi să vedem un progres la fete de la meci la meci”, ne-a spus Dan Pavel.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL