Connect with us

DIVIZIA A1

Dănuţ Pascu: “Plecăm cu şansa a doua în meciul cu Volei Municipal Zalău”


Managerul celor de la SCMU Craiova consideră gruparea de la poalele Meseşului favorită în acest duel, chiar dacă jocul va avea loc în Oltenia, însă le promite zălăuanilor că vor avea un meci foarte greu


După ce în prima etapă a dispus la pas de Ştiinţa Explorări Baia Mare, pentru Volei Municipal Zalău, primul test adevărat va avea loc în etapa a II-a din Divizia A1.

Astfel, gruparea pregătită de Nikolay Jeliazkov se va deplasa în Oltenia, pentru duelul cu SCMU Craiova. Duelul dintre cele două formaţii va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Înaintea acestui joc, Dănuţ Pascu, antrenorul oltenilor, a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că Volei Municipal Zalău este favorită, însă asta nu înseamnă că vor avea parte de un meci uşor.

„Trebuie să îmbunătățim de la meci la meci jocul nostru și să facem tot posibilul să câștigăm derby-ul cu Zalău, de sâmbătă. Suntem conștienți că va fi un meci foarte greu, suntem conștienți de valoarea adversarului, plecăm cu șansa a două, dar asta nu înseamnă că vom depune armele. Este un meci în care vom luptă până la capăt și vom da pe teren toate resursele noastre”, a spus Dănuţ Pascu.

Să spunem că SCMU Craiova vine după o înfrângere surprinzătoare în Cupa României. Oltenii au cedat în trei seturi disputa cu CSM Bucureşti, însă în jocul cu formaţia din capitală, antrenorul craiovenilor nu s-a putut baza pe cel mai important jucător al său, Laurenţiu Lică.

Totuşi, valorosul voleibalist s-ar putea să-şi revină până la ora jocului cu Volei Municipal Zalău.

„Din câte observăm, suntem puțin dependenți de Laurențiu Lica, care nu a putut să joace în Ccuresti din cauza unei tendinite. Important este că astăzi va face antrenamentul cu noi, pentru că nu este ceva grav și, în funcție de randamentul de azi, vom anunța dacă e apt pentru jocul de sâmbătă”, a mai spus antrenorul celor de la SCMU Craiova.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1