Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un sălăjean fără permis s-a urcat beat criţă la volan şi a fost prins de poliţişti în judeţul Cluj


Deşi avea o alcoolemie ridicată, tânărul a dat dovadă de “curaj” şi inconştienţă şi s-a urcat la volan. Noroc că a fost depistat de poliţişti înainte să comită vreo nenorocire


O problemă gravă, dar care a devenit ceva “la ordinea zilei” este urcatul la volan, după consumul de băuturi alcoolice. Chiar dacă este o infracţiune gravă, mulţi trec cu vedere peste acest aspect şi dau dovadă de “curaj” şi de inconştienţă.

Un asemenea caz s-a petrecut la data de 17 octombrie. În jurul orei 22.20, poliţiştii din Huedin, Posturile de Poliţie Comunale Beliş şi Mărişel au oprit în trafic, pe raza comunei Călăţele, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că tânărul este din comuna Sărmăşag şi avea o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta nici nu poseda permis de conducere.

Sălăjeanul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, precum şi a conducerii unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj