Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Rapid Zimbor revine de la 0 – 2 şi obţine un egal preţios la Bălan


După o primă repriză în care Luceafărul a deţinut controlul, Rapid a revenit după pauză şi a restabilit egalitatea. La 2 – 2, ambele echipe au ratat şanse bune de a marca golul victoriei, însă până la urmă şi-au împărţit punctele. Plusul pentru Luceafărul Bălan ar fi că echipa condusă de Radu Pop rămâne în continuare neînvinsă


La finalul săptămânii trecute, terenul de fotbal din Bălan a găzduit derby-ul etapei a VIII-a din Seria Est. Astfel, Luceafărul a primit vizita celor de la Rapid Zimbor.

Ambele echipe şi-au manifestat clar intenţia de a lupta pentru primul loc şi a obţine promovarea în Liga a IV-a. Până acum, cele două formaţii s-au luptat de la distanţă, iar între timp, în lupta pentru locul 1 au intrat şi Dumbrava Ciocmani sau AS Creaca Jac.

Astfel, duelul dintre Luceafărul şi Rapid a avut o miză foarte importantă în această luptă “întortocheată” şi strânsă.

Jucătorii gazdelor au fost din nou impulsionaţi de prezenţa finanţatorului Radu Pop la marginea terenului şi au început “ca din puşcă” derby-ul cu Zimborul.

Astfel, după numai câteva minute, Răzvan Forna a deschis scorul. Chiar dacă oaspeţii “şi-au arătat colţii”, acest lucru nu s-a văzut pe tabelă, ocaziile mai clare aparţinând gazdelor.

Luceafărul şi-a mărit avantajul în minutul 19, după un euro-gol al lui Ionuţ Noje, ce-i drept, cu largul ajutor al lui Paul Nechita. Fundaşul Bălanului a trimis o centrare-şutată de la aproximativ 50m, mingea l-a sărit pe portarul oaspeţilor şi a intrat în poartă.

După revenirea de la cabine, jocul s-a schimbat complet, iar la cârma partidei s-a instat Rapid Zimbor. Pe rând, Mihai Tilincă, Claudiu Cheţa şi Valentin Roşca au trecut pe lângă gol.

În cele din urmă, ultimul a înscris, dintr-un penalty, obţinut tot de el, după o intrare întârziată a portarului Rareş Pop. Câteva minute mai târziu, Mihai Tilincă a restabilit egalitatea, după o învălmăşeală în careu.

La acest scor, Emil Ionaş l-a mutat pe Ionuţ Noje din centrul defensivei în centrul atacului, iar jibouanul s-a remarcat repede, având o situaţie de 1 vs 1 cu Paul Nechita, însă de această dată, portarul Zimborului a parat şutul cu piciorul. Şi Andrei Petruş a ratat o ocazie mare pentru gazde, iar jocul s-a încheiat la egalitate, cele două echipe împărţindu-şi punctele.


Daniel Miron, căpitan Luceafărul Bălan: “Din păcate, suntem campioni la capitolul egaluri. Conducem de fiecare dată, dar nu reuşim să păstrăm avantajul de pe tabela de marcaj. Luăm gol pe final de meci, cred că din lipsa de concentrare. Referitor la meciul de duminică cu Rapid Zimbor, pot spune că a fost un meci destul de bun, plăcut spectatorilor. Am întâlnit o echipă foarte bună, dar am reuşit să marcăm de două ori în prima repriză, dar în a doua jumătate a reprizei secunde, am avut aceleaşi probleme ca în alte meciuri şi luăm goluri prea uşor. Per ansamblu, cred că rezultatul este unul echitabil, ţinând cont că prima repriză a fost a noastră, iar a doua a lor”.


Luceafărul Bălan – Rapid Zimbor  2 – 2 (2 – 0)

Au marcat: Răzvan Forna (‘6) şi Viorel Noje (‘19), respectiv Valentin Roşca (‘68-pen.) şi Mihai Tilincă (‘73)

Luceafărul: Rareş Pop – Dorin Fechete, Viorel Noje, Andrei Clepa, Vlăduţ Sav, Vasile Damşa, Daniel Miron (cpt.), Răzvan Forna, Florin Cernucan, Adrian Groza şi Andrei Petruş. Rezerve: Cătălin Clepa – Alex Miclea, Sergiu Onaţ, Dorin Teglaş, Emanuel Rus, Mihăiţă Mate şi Alexandru Daroczi. Delegat: Emil Ionaş. Conducător: Radu Pop

Rapid: Paul Nechita – Alin Gherman, Alex Sidorov, Adrian Brad (cpt.), Răzvan Cucerzan, Cosmin Tite, Mihai Butuza, Adrian Popescu, Claudiu Cheţa, Mihai Tilincă şi Valentin Roşca. Rezerve: Cosmin Tămăşan, Gheorghe Bilan, Paul Mureşan, Samir Ciuciu, Bogdan Ochiş şi Ciprian Roman. Delegat: Liviu Ciuca. Conducător: Gabriel Mureşan

Au arbitrat: la centru: Raul Horvat (Zalău), asistenţi: Szabo Krizstina (Crişeni) şi Alin Demian (Letca)

Observator AJF: Romică Predeanu (Zalău)

Jucătorul meciului: ADRIAN BRAD


 


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL