Connect with us

FOTBAL

Schimbare pe banca tehnică a campioanei Sălajului


După eşecul în propriul fief cu CS Barcău Nuşfalău, Mihai Bode a anunţat că renunţă la banca tehnică!? “La echipă trebuie o schimbare”, a precizat tânărul antrenor. Interimatul este asigurat de “secundul” Flore Pop


În acest sezon, echipa cu cel mai valoros lot din Sălaj este campioana în exerciţiu, Unirea Mirşid.

Cu toate acestea, rezultatele nu sunt la nivelul aşteptat, astfel că Ciprian Pavel şi compania au pierdut deja cinci puncte pe teren propriu în primele şapte etape.

Ultimele au fost cele de duminică după-amiază, atunci când campioana Sălajului a fost învinsă pe Stadionul Comunal din Popeni de CS Barcău Nuşfalău (scor 2 – 3).

Interesant, însă, că Mirşidul rămâne în fotoliul de lider în ciuda acestor sincope, deoarece şi contracandidatele la titlu s-au mai împotmolit!

Deşi echipa se află tot pe locul 1, antrenorul Mihai Bode a luat recent o decizie radicală.

Astfel, la începutul acestei săptămâni, tânărul antrenor a anunţat faptul că renunţă la banca tehnică, dar că rămâne la Unirea ca şi jucător.

“După joc le-am comunicat băieţilor că a fost ultimul meu meci ca şi antrenor la Unirea Mirşid. Consider că  la echipă trebuie să fie o schimbare, deoarece de câteva etape jocul nu merge cum trebuie, mai ales la lotul pe care noi îl avem. Voi rămâne la Mirşid ca şi jucător şi voi încerca să ajut echipa cât mai bine din teren. Legat de meciul cu CS Barcău, adversarii au jucat cu mai mare determinare şi s-a văzut un mare plus revenirea lui Cătălin Anghel. Toate echipele joacă cu o mai mare ambiţie în meciurile cu Unirea Mirşid , dar noi şi de data aceasta am reuşit să revenim de la 0 – 2 şi am arătat că există potenţial. La 2 – 2 puteam să trecem în avantaj şi atunci cu siguranţă nu mai aveam probleme. Am ratat câteva ocazii şi ne-au costat, fiindcă am primit acel gol pe final. Încă nu este nimic pierdut, suntem la mâna noastră şi încă nu putem spune cine este favorită la titlu,” a declarat Mihai Bode pentru Sportul Sălăjean.

Până la numirea unui alt tehnician (conform celor spune de cei din conducere, noul antrenor va fi unul surpriză), interimatul va fi asigurat de ” secundul” Flore Pop.

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL