Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău obţine calificarea în faza regională de la Liga Elitelor U 15


După CS Atletic Zalău, a doua formaţie din Sălaj care merge în faza regională de la Liga Elitelor U 15 este Viitorul Zalău, care a terminat pe primul loc în Grupa A, cu maxim de puncte


Având în vedere că la startul fazei judeţene au fost nouă echipe, Sălajul trimite două formaţii în faza regională de la Liga Elitelor U 15. Prima calificată a fost CS Atletic Zalău, care s-a clasat pe primul loc în Grupa B, cu maxim de puncte, iar la două săptămâni distanţă a fost urmată de Viitorul Zalău. Gruparea zălăuană şi-a asigurat calificarea din Grupa A, tot cu maxim de puncte, iar în ultima partidă care a fost şi decisivă a trecut la scor de Rapid Jibou. Viitorul s-a impus cu 8 – 1 tocmai la Jibou, iar acum se pregăteşte să debuteze alături de CS Atletic în faza regională, unde cele două formaţii sălăjene vor avea adversari din judeţele limitrofe.Tot din Grupa A s-a mai jucat partida dintre Someşul Someş Odorhei şi CSS Zalău. Formaţia zălăuană s-a impus cu 4 – 0, iar după acest rezultat a urcat până pe locul secund.

Etapa regională începe sâmbăta viitoare

La această categorie de vârstă, CS Atletic Zalău şi Viitorul Zalău trec la un alt nivel, urmând să evolueze în faza regională de la Liga Elitelor U 15. Următoarea etapă care este organizată  de Federaţia Română de Fotbal începe pe 27 octombrie, urmând ca seriile să fie formate în perioada următoare şi vor avea în componenţă câte 5 – 6 echipe (pe criteriu geografic). Se va juca în sistem tur-retur, iar câştigătoarea fiecărei serii se va califica în etapa sferturilor.

Meciurile din turul fazei regionale sunt programate în perioada 27 octombrie – 24 noiembrie, urmând ca returul să înceapă pe 16 martie 2019 şi să se termine pe data de 13 aprilie 2019.

Campionatul juniorilor C continuă în Sălaj cu 7 echipe

După disputarea meciurilor din cele două grupe, Viitorul Zalău şi CS Atletic s-au calificat în etapa regională, dar celelalte grupări vor continua să joace în campionatul rezervat juniorilor C. Şapte echipe au rămas să joace în această faza judeţeană, este vorba de CSS Zalău, Rapid Jibou, Someşul Someş Odorhei, Victoria Zalău, Barcău Nuşfalău, Sportul Şimleu şi Voinţa Horoatu Crasnei. Prima etapă este programată chiar azi, în fiecare rundă urmând ca o echipă să stea.

Programul primei etape de la juniori C:

CSS Zalău – Voinţa Horoatu Crasnei   

Barcău Nuşfalău – Someşul S. Odorhei

Sportul Şimleu  – Rapid Jibou

Victoria Zalău stă  

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL