Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici nu şi-a putut ajuta echipa de pe banca tehnică!


Antrenorul Zalăului a fost în stare de suspendare pentru meciul tur cu Borussia, astfel că el a urmărit jocul din tribune


Partida dintre HC Zalău şi Borussia Dortmund a început cu un dezavantaj pentru gruparea sălăjeană care nu l-a putut avea pe banca tehnică pe  Gheorghe Tadici.

Antrenorul Zalăului a primit în sezonul trecut o suspendare de două etape după meciul tur din sferturi cu Kastamonu şi a mai avut de ispăşit o etapă, astfel că tehnicianul nu a putut lua loc pe bancă la jocul de sâmbătă.

Tadici a urmărit meciul din tribună, iar în prima repriză s-a aflat în sectorul B, lângă galerie, în timp ce în partea secundă a încercat să fie mai aproape de banca tehnică a echipei sale şi s-a mutat în sectorul C.

Pe timpul pauzei, antrenorul nu a avut acces la vestiare, dar pentru jocul retur de duminică, Gheorghe Tadici va putea să îşi ajute din nou jucătoarele de pe margine.

“A fost un dezavantaj pentru noi faptul că nu am fost pe bancă, fiindcă jucătoarele sunt învăţate să le împing de la spate, să comunic cu ele şi să le dirijez. Au făcut câteva greşei mari, inclusiv în final, care puteau fi evitate”, a spus Gheorghe Tadici.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 octombrie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE