Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gino Smits, antrenor Borussia Dortmund: “HC Zalău este echipa mai experimentată”


Tehnicianul grupării germane a remarcat parcusul bun al grupării sălăjene din sezonul trecut al Cupei EHF şi aşteaptă cu nerăbdare ca echipa sa să evolueze din nou într-o competiţie internaţională, după o pauză de 14 ani


Borussia Dormund revine în handbalul european după o pauză de 14 ani, iar primul adversar este HC Zalău. Meciul tur dintre cele două formaţii, din Cupa EHF, va avea loc sâmbătă, ora 17.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Gino Smits, antrenorul celor de la Borussia Dormund aşteaptă cu nerăbdare jocul echipei sale la Zalău, pentru a vedea nivelul la care se află echipa sa şi pentru a şti exact la ce să se aştepte de la acest sezon european.

“Aşteptăm acest joc cu nerăbdare şi să jucăm din nou în Cupa EHF. Au trecut deja 14 ani de când Borussia Dortmund a jucat ultima oară la nivel internaţional şi puţine jucătoare în lotul nostru care au experienţă în cupele europene. Anul trecut, HC Zalău a avut un parcurs îndelungat în Cupa EHF şi este echipa mai experimentată Nu ştiu la ce să mă aştept de la acest sezon de Cupa EHF, voi şti mai multe după jocul de la Zalău”, a spus Gino Smits, pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE