Connect with us

FOTBAL

VEȘTI BUNE. Liviu Antal şi Vlad Morar, în atenţia selecţionerului Cosmin Contra!


Antrenorul Naţionalei României a rămas impresionat de evoluţia celor doi sălăjeni în campionatele din Lituania şi Grecia, iar Contra a şi declarat că îi are în vizor pentru următoarele meciuri. “Antal şi Morar sunt în lista de jucători care trebuie urmăriţi”, a spus selecţionerul


Formă excelentă pentru cei doi fotbalişti sălăjeni care evoluează la cel mai înalt nivel din Lituania şi Grecia, este vorba de Liviu Antal şi Vlad Morar.

Dacă şimleuanul Antal a devenit golgheter în Lituania, unde a marcat peste 20 de goluri pentru Zalgiris, Vlad Morar are un început de sezon foarte bun la Panetolikos.

Astfel, în primele etape din campionatul Greciei, fotbalistul originar din comuna Crişeni a marcat deja patru goluri, ocupând primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori!

Evoluţiile celor doi sălăjeni nu au fost trecute cu vederea de Cosmin Contra. Chiar dacă Antal şi Morar nu au fost convocaţi pentru meciurile cu Lituania şi Serbia, dar selecţionerul a şi declarat că îi are în vizor pentru următoarele jocuri.

“Antal şi Morar sunt în lista de jucători care trebuie urmăriţi. Nu au fost convocaţi pentru aceste meciuri, dar sunt în lista de 55 de jucători. Am încercat până acum să dau continuitate jucătorilor cu care am început, dar accidentările m-au făcut să apelez şi la alte nume, dar pe care le cunoşteam deja. Eu sunt mulţumit de cum s-au pregătit şi evoluat fotbaliştii care au lucrat până acum cu mine, de aceea n-am avut motive să schimb”, a declarat Cosmin Contra.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 octombrie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL